Celebrity

Joseph Gordon-Levitt maakte een flinke smak tijdens opnames 'Project Power'

Je niet als een dwaas gedragen op de set kan dat voorkomen...

door FilmTotaal om 12:04 in Celebrity
Joseph Gordon-Levitt gaat zich mogelijk professioneler gedragen op de filmset. De acteur heeft in een interview met The Hollywood Reporter onthuld dat hij een pijnlijk ongeluk had tijdens het maken van de nieuwste Netflix-film Project Power. En het was zijn eigen schuld.

Volgens de 39-jarige Amerikaan waren ze opnames van hem aan het maken in New Orleans terwijl hij op de fiets zat. Maar dit leidde uiteindelijk naar een reisje in het ziekenhuis. Gordon-Levitt: "Ik ga ervan uit dat het in de film zou zitten als het op camera was vastgelegd. Maar het gebeurde buiten de camera, ik was al voorbij gegaan."

Dit bericht bekijken op Instagram

I have bad luck shooting on bikes 🤕

Een bericht gedeeld door Joseph Gordon-Levitt (@hitrecordjoe) op


Remmen
Er is maar één schuldige in dit verhaal. "Ik zat te klooien. En dat is o.a. waarom ik ben gevallen," gaat de acteur verder. "Ik zat te klooien, keek recht in de camera en kwam dicht in de buurt. En ik ging veel te snel."

"De remmen op die fiets waren ook niet goed. Ik had niet zo snel moeten gaan. Het voorste wiel liep vast en smeet me van de fiets af, recht op het beton. Ik had het graag gezien willen hebben," eindigt hij.


Spoed
Het Project Power-ongeluk verbleekt echter bij het ongeval op de set van Premium Rush. In 2012 knalde hij hard op een stilstaande taxi, wat hem 31 hechtingen op zijn arm opleverde. Regisseur David Koepp noemde de gebeurtenis angstwekkend.

"Ik keek naar de monitors en opeens verliet hij het beeld. Hij droeg een microfoon en ik kon die afschuwelijke botsing horen. Het kostte mij zo'n 18 seconde om daar te komen en te zien wat er gebeurd was. In die tijd dacht ik continu: 'Heb ik hem gedood? Heb ik daadwerkelijk een acteur gedood?'"

NieuwsFilm

meest populair