'Aquaman 2' wordt een stuk serieuzer dan het origineel

'Aquaman 2' wordt een stuk serieuzer dan het origineel

En Patrick Wilson is terug als Ocean Master!

Volgens regisseur James Wan wordt het vervolg op Aquaman niet alleen een film met meer horrorelementen erin; zijn vervolg zal ook een stuk serieuzer worden dan de eerste in de franchise.

Dat belooft hij tijdens het panel dat rond de film georganiseerd werd tijdens DC FanDome. Tijdens datzelfde panel liet Wan ook weten dat acteur Patrick Wilson terugkeert als Orm, a.k.a. Ocean Master, en dat hij het zijn halfbroer Aquaman (Jason Momoa) weer moeilijk gaat maken.

Serieuzere film
Aquaman 2 moet dus vooral wat serieuzer worden. Er zou minder humor in zitten en de film kijkt naar het schijnt meer naar de problemen met de oceaan en hoe de mensheid ermee omgaat. Tegelijk blijft het avonturenelement wel aanwezig: we duiken nog dieper de oceaan in en leren meer van de onverkende werelden kennen.

Aquaman 2 zou halverwege 2021 met de opnames moeten beginnen. Helemaal zeker is dat niet, want dat hangt van het verloop van de coronacrisis af. Mocht men gewoon van start kunnen, dan zien we de film in december 2022 verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair