Gerucht: Robert Downey Jr. geeft vriend Johnny Depp rol in 'Sherlock 3' om carrière te redden

Het imago van Depp heeft de nodige schade opgelopen door het juridische gedoe waarin hij verwikkeld is geraakt.

Het imago van Johnny Depp heeft de nodige schade opgelopen. Hierdoor schijnt hij ook rollen mis te lopen. Maar gelukkig is daar Robert Downey Jr. nog. Hij zou Depp, een goede vriend van hem, willen helpen aan een rol in Sherlock Holmes 3. Dat melden insiders aan The Express.

Het leven van Johnny Depp is momenteel een rommeltje door de juridische conflicten waarin hij is beland tegen diverse media en zijn ex-vrouw Amber Heard, die hem beschuldigt van mishandeling. Hoewel de zaak nog niet beslecht is, trekken sommige studio's - waaronder Disney - hun handen al af van de acteur. Zo is Depp niet meer welkom als kapitein Jack Sparrow in de Pirates of the Caribbean-franchise.

'Helpende hand'
Bronnen melden nu dat niemand minder dan Iron Man-acteur Robert Downey Jr. zijn goede vriend en collega uit de brand wil helpen door hem een rol te geven in Sherlock Holmes 3; een film die Downey en zijn vrouw Susan mede produceren. "Ze vinden beiden dat Johnny een ongekend talent is en een helpende hand verdient", licht een insider toe.

Sherlock Holmes 3 moet in december volgend jaar in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair