Algemeen

Gerucht: Robert Downey Jr. geeft vriend Johnny Depp rol in 'Sherlock 3' om carrière te redden

Het imago van Depp heeft de nodige schade opgelopen door het juridische gedoe waarin hij verwikkeld is geraakt.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Het imago van Johnny Depp heeft de nodige schade opgelopen. Hierdoor schijnt hij ook rollen mis te lopen. Maar gelukkig is daar Robert Downey Jr. nog. Hij zou Depp, een goede vriend van hem, willen helpen aan een rol in Sherlock Holmes 3. Dat melden insiders aan The Express.

Het leven van Johnny Depp is momenteel een rommeltje door de juridische conflicten waarin hij is beland tegen diverse media en zijn ex-vrouw Amber Heard, die hem beschuldigt van mishandeling. Hoewel de zaak nog niet beslecht is, trekken sommige studio's - waaronder Disney - hun handen al af van de acteur. Zo is Depp niet meer welkom als kapitein Jack Sparrow in de Pirates of the Caribbean-franchise.

'Helpende hand'
Bronnen melden nu dat niemand minder dan Iron Man-acteur Robert Downey Jr. zijn goede vriend en collega uit de brand wil helpen door hem een rol te geven in Sherlock Holmes 3; een film die Downey en zijn vrouw Susan mede produceren. "Ze vinden beiden dat Johnny een ongekend talent is en een helpende hand verdient", licht een insider toe.

Sherlock Holmes 3 moet in december volgend jaar in de bioscopen verschijnen.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

donniebrasco

Avatar

Disney maakt meer kapot dan dat ze goed doen!

Movieman2018

Avatar

lol ongekend talent? haha hij is een gekend talent en heeft uiteraard véél talent. Van Johnny Depp kunde altijd genieten, eender welke film. Hij ziet er goed uit en heeft altijd uitstekend goed geacteerd!

BillySavastano

Avatar

Eens met de mannen hierboven, eerlijk kijk hoeveel stress die beste man de afgelopen jaren heeft gehad en hij aced nog steeds iedere rol die hij aan neemt.

BillySavastano

Avatar

Eens met de mannen hierboven, eerlijk kijk hoeveel stress die beste man de afgelopen jaren heeft gehad en hij aced nog steeds iedere rol die hij aan neemt.

Peace

Avatar

Ik zou blij zijn als Depp naast Downey in Sherlock Holmes 3 zit. Lijkt me een interessant duo.

Juppie34

Avatar

Ook mooi van Downey Jr. Zeker omdat hijzelf ook het vertrouwen kreeg na een rot periode, om terug te keren in de filmwereld.

adofmirosch

Avatar

Goed nieuws! Mooi gebaar van Downey Jr.

Poulusma

Avatar

Eerlijk, wat is een Pirates film zonder Depp? Ik vind een dergelijke film bij voorbaat al moeten boycotten! Die film reeks heeft z'n populariteit grotendeels aan Depp te danken....

kokosnoot

Avatar

Echt top van Robert! Depp heeft ook echt talent. Vind het echt erg dat Disney Zo snel mensen afschrijft. Dat wekt weinig sympatie bij de meesten van ons.

Mocht Disney ooit misschien nog eens interesse hebben in Depp, dan zou ik als ik hem was bedanken voor de eer.

ThysRomani

Avatar

Ik zie Johnny dolgraag in Sherlock Holmes 3, dat maakt de film alleen beter. En wat mij betreft zijn er genoeg films met Jack Sparrow terug te kijken. De hoogtij dagen van Pirates, deeltje 1, 2 en 3. De rest is...tja.

Annaboer

Avatar

Johnny verdiend het niet zo behandeld te worden. Wanneer hij onder de zoden zou liggen wordt hij weer aangeprezen. Zo hypocriet is de mensheid. Hij heeft net als iedereen fouten gemaakt en fouten waar de meeste sterren niet onderuit kunnen. Maar laten we niet vergeten, Johnny is niet zijn fouten. Johnny heeft ons prachtige films gegeven die niemand hem kan nadoen, en ik geloof dat hij dit nog jaren kan blijven doen. Laten we aan Johnny denken met talenten en niet zijn strijd met zijn recente exvrouw.

David Mills

Avatar

We zullen nooit precies weten wat er tussen Depp en Heard heeft plaatsgevonden dus ik kan hier niet over oordelen. Laten we hopen dat de verhalen niet kloppen. Verder een prima acteur al spreekt zijn filmografie mij niet echt aan met uitzondering van Donnie Brasco ( topfilm en een echte klassieker) en Black Mass. Vaak aparte rollen waar je van moet houden. Met Pirates heb ik nooit iets gehad, dat vind ik zeer kinderachtige films, kwestie van smaak. Mijn afkeer tegen Disney wordt wel met de dag groter!!

Artificialis

Avatar

Er komt een dag dat Amber 'liegbeest' Heard op haar leven en carrière zal terugkijken. En ik ben heel benieuwd met hoeveel voldoening zij zal terugblikken op deze relatie, dit huwelijk, de ruzies, de scheiding en de leugenachtige manier waarop zij #MeToo heeft gebruikt om een man in het verdomhoekje te plaatsen. Hopelijk verdwijnt deze vrouw zo snel mogelijk uit de publiciteit. Ga lekker in een pornofilm acteren. Dat werk past uitstekend bij haar talent: mooi zijn en verder geen enkele andere vaardigheid beheersen.

Rutherford

Avatar

Ik volg die rechtszaak niet zo nauw maar bleek nu niet dat Depp eigenlijk mishandeld werd?

CouchCowBwoi

Avatar

Volgens IMDB heeft Depp nog steeds de rol van Gellert Grindelwald ...

https://www.imdb.com/title/tt4123432/?ref_=nm_flmg_act_1

Ik denk persoonlijk dat het prima goed komt met (carrière) Johnny Depp

Master Of Films

Avatar

David Mills "Verder een prima acteur al spreekt zijn filmografie mij niet echt aan met uitzondering van Donnie Brasco ( topfilm en een echte klassieker) en Black Mass."
Eens, dat zijn zeker goeie rollen van Depp. Ik heb dus liever dat hij wat meer serieuze rollen doet, ipv oververdreven karikaturen speelt. Zoals Michael Jackson in Charlie and the Chocolate Factory.

David Mills "Met Pirates heb ik nooit iets gehad, dat vind ik zeer kinderachtige films, kwestie van smaak."
Ook hier ben ik het met je eens. Muv de 1e Pirates film. Sparrow is een leuk karakter voor 1 film. Met de andere delen werd Sparrow een one trick pony met geen enkele karakterontwikkeling.

David Mills

Avatar

@artificialis.... ik begrijp dat Depp bij de meeste populairder zal zijn dan Heart en dat de fans zich achter Depp zullen scharen, maar we kunnen niet oordelen want we weten niet wat er in huizen Depp heeft plaatsgevonden.

Sunspot

Avatar

Zou hem zeker in de film willen zien

Artificialis

Avatar

David Mills "@artificialis.... ik begrijp dat Depp bij de meeste populairder zal zijn dan Heart en dat de fans zich achter Depp zullen scharen, maar we kunnen niet oordelen want we weten niet wat er in huizen Depp heeft plaatsgevonden."

Daarom baseer ik mijn oordeel op de overmaat aan bewijslast waaruit blijkt dat Amber Heard continu heeft gelogen, bedrogen en de boel bij elkaar heeft zitten manipuleren. Zij heeft willens en wetens het #MeToo tijdperk misbruikt om haar ex zwart te maken. Het enige wat Johnny Depp kan worden kwalijk genomen is dat hij zo dom is geweest om ooit met deze dame in zee te gaan.

NieuwsFilm

meest populair