Algemeen

Swamp-Thing, Klarion en Constantine op nieuwe NSFW-beelden 'Justice League Dark'

Doug Liman had bijzondere plannen voor zijn uiteindelijk gecancelde film.

door Jeffrey Kouters om 11:40 in Algemeen
Hoe hadden Swamp-Thing, Klarion en John Constantine eruit kunnen als regisseur Doug Liman (Edge of Tomorrow) zijn bovennatuurlijke superheldenfilm Justice League Dark had mogen maken? Concepttekenaar Houston Sharp onthulde dit weekend een tipje van de sluier door nieuwe beelden te delen van het geschrapte project.

Hoewel Star Wars-veteraan J.J. Abrams momenteel werkt aan serie over de Justice League Dark voor HBO Max, was het eerst de bedoeling dat de personages naar het witte doek zouden komen. Door allerlei tegenslagen werd die filmplannen destijds echter door Warner Bros. afgeblazen.

De laatste regisseur die aan de filmversie heeft gewerkt, is Doug Liman. Creatieveling Houston Sharp mocht enkele scènes van Limans versie tot leven brengen met concepttekeningen, die hij nu op Instagram heeft gedeeld.

Op de duistere, expliciete beelden zien we een enorme versie van Swamp-Thing die zich klaarmaakt om mannen aan te vallen die zijn moeras in de fik hebben gestoken. Ook deelde Sharp een tekening waarop Klarion, het lijk van een jongetje dat bezeten is door vliegen, toekijkt hoe Constantine seks heeft met een dame van lichte zeden.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Die laatste zie je niet zovaak voorbij komen. Was erg benieuwd naar de scene! haha

Peace

Avatar

Zeker die tweede foto van de laatste reeks maakt het af haha. Met die man die wijst van niet kijken.

NieuwsFilm

meest populair