Ryan Reynolds: het Marvel Cinematic Universe heeft te lijden onder gebrek aan Deadpool

Ryan Reynolds: het Marvel Cinematic Universe heeft te lijden onder gebrek aan Deadpool

Meer Deadpool! En snel!

Wat acteur Ryan Reynolds betreft, kan het Marvel Cinematic Universe wel meer van Deadpool gebruiken. Voorlopig is nog altijd niet duidelijk wat nou eigenlijk de toekomst van de grofgebekte en succesvolle mutant gaat zijn in het MCU en fans hopen dat hij snel terugkeert. Maar hoe moet Marvel hem gebruiken?

Wat Reynolds betreft, die sprak met Entertainment Weekly, moet Marvel maar snel Deadpool in de film plaatsen. "Ik ben het met Martin Scorsese en Francis Ford Coppola eens dat Marvel-films te lijden hebben onder een alarmerend gebrek aan Deadpool," vertelde Reynolds aan het magazine. Mocht je het vergeten zijn: de twee legendarische regisseurs vertelden dat ze superheldenfilms niet echt tot cinema rekenen.

Derde film
Er wordt hoe dan ook al langer nagedacht over een derde film voor Deadpool in het Marvel Cinematic Universe. Maar de vraag is nog op welke manier dat moet gebeuren. Zou die film bijvoorbeeld, net als de eerste twee delen, R-Rated kunnen zijn? Of moet Deadpool toch wat braver worden en moet Marvel het over een andere boeg gooien?

NieuwsFilm

meest populair