Algemeen

Ryan Reynolds: het Marvel Cinematic Universe heeft te lijden onder gebrek aan Deadpool

Meer Deadpool! En snel!

door Jim Pedd om 10:34 in Algemeen
Wat acteur Ryan Reynolds betreft, kan het Marvel Cinematic Universe wel meer van Deadpool gebruiken. Voorlopig is nog altijd niet duidelijk wat nou eigenlijk de toekomst van de grofgebekte en succesvolle mutant gaat zijn in het MCU en fans hopen dat hij snel terugkeert. Maar hoe moet Marvel hem gebruiken?

Wat Reynolds betreft, die sprak met Entertainment Weekly, moet Marvel maar snel Deadpool in de film plaatsen. "Ik ben het met Martin Scorsese en Francis Ford Coppola eens dat Marvel-films te lijden hebben onder een alarmerend gebrek aan Deadpool," vertelde Reynolds aan het magazine. Mocht je het vergeten zijn: de twee legendarische regisseurs vertelden dat ze superheldenfilms niet echt tot cinema rekenen.

Derde film
Er wordt hoe dan ook al langer nagedacht over een derde film voor Deadpool in het Marvel Cinematic Universe. Maar de vraag is nog op welke manier dat moet gebeuren. Zou die film bijvoorbeeld, net als de eerste twee delen, R-Rated kunnen zijn? Of moet Deadpool toch wat braver worden en moet Marvel het over een andere boeg gooien?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ray1976

Avatar

Bring it!!!

starbass

Avatar

Wat een domme vraag...

Poulusma

Avatar

Misschien moeten ze er een kinderfilm van maken.....

eltorro

Avatar

Snap niet waarom Disney het zo moeilijk maakt. Maak de solo films van Deadpool gewoon R rated en de andere marvel films waarin hij verschijnt binnen het MCU pg-13. Ook moeten ze zich niet teveel vast houden aan verbindingen tussen de MCU films. Dat levert niks op behalve onnodige zij plotjes. Je kan Deadpool al eerder introduceren dan de andere X-men personages en hem gewoon geen mutant noemen, net zoals bijvoorbeeld Wanda, de dochter van Magneto.

Dus hopelijk schieten ze op met de volgende Deadpool film.

NieuwsFilm

meest populair