'Star Trek'-acteur Chris Pine wil dolgraag vierde film maken

'Star Trek'-acteur Chris Pine wil dolgraag vierde film maken

Als het aan hem ligt, komt die vierde film er straks gewoon.

Het Star Trek-universum wordt op televisie alsmaar groter. Maar wat films betreft, is de toekomst nogal onduidelijk. Nu laat acteur Chris Pine weten dat hij graag terug zou willen keren voor het eerder aangekondigde Star Trek 4.

Tegenover de Things Are Going Great For Me-podcast vertelt Pine dat hij graag een nieuwe deal zou willen sluiten met filmstudio Paramount, voor een rol in de volgende film. "Ik heb niets gehoord," aldus Pine. "En ik krijg deze vragen behoorlijk vaak. Ik ben misschien wel de laatste persoon die dit soort dingen te horen krijgt. Dus wat heb ik gehoord?"

Niet duidelijk
"Ik hoorde dat Tarantino iets zou gaan maken. Daarna hoorde ik dat Noah Hawley dat zou doen, maar dat mislukte. En daarna ging hij iets maken met de cast van Discovery. Dus ik weet het echt niet. Ik weet dat Paramount net klaar is met een flinke herstructurering en hopelijk zal, als het stof neergedaald is, er iets concreets uit voortkomen en kunnen we aan de slag. Dat zou ik leuk vinden."

Maar voorlopig is eht maar de vraag of de film er komt. Overigens stapte Pine er zelf uit destijds, toen hij het niet eens kon worden met Paramount over zijn salaris.

NieuwsFilm

meest populair