Celebrity

Brad Pitt's 29 jaar jongere vriendin is al getrouwd met oudere man

En toch is er niets aan de hand.

door FilmTotaal om 13:03 in Celebrity
Wanneer een bekendheid als Brad Pitt (56 jaar) vaker dan normaal optrekt met een mooie dame, dan gaat men er vanuit dat er iets romantisch tussen de twee speelt. De schoonheid in deze situatie is het in Poland geboren model Nicole Poturalski, die 29 jaar jonger is dan de ster uit Hollywood. Dat trekt nieuwsgierige mensen aan.

Snel gingen zij aan het werk en wilden alles over Poturalski weten. En dat heeft wat frappante nieuwtjes voortgebracht. Zo blijkt Poturalski al acht jaar lang gelukkig getrouwd te zijn met restauranthouder Roland Mary, die behoorlijk wat ouder is. Samen met de 68-jarige Duitser heeft het model een 7-jarig zoontje, genaamd Emil.

Dit bericht bekijken op Instagram

#dress

Een bericht gedeeld door Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski) op


Open huwelijk
Wat zich afspeelt is echter niets abnormaals - Poturalski en Mary hebben naar verluidt een open huwelijk. Ze geven elkaar de ruimte om andere liefdesrelaties na te jagen. De restauranthouder wordt omschreven als een filosofisch man die al meerdere keren het jawoord heeft gegeven. Mary heeft nog eens vijf andere kinderen en kijkt niet om naar jaloezie en negatieve zaken.

Knipoog
Pitt zou de schone hebben ontmoet in één van Mary's restaurants, Borchadt in Berlijn. De acteur was destijds in de buurt om reclame te maken voor Once Upon a Time in Hollywood. Volgens een ingewijde gaf het model haar telefoonnummer aan de acteur toen hij in het restaurant was. Ook kreeg Pitt er een speelse knipoog bij. Enkele weken later ontmoetten ze elkaar in Los Angeles, waar hun relatie begon.

NieuwsFilm

meest populair