De Winter Soldier wordt nog heel belangrijk in het Marvel Cinematic Universe

Voorlopig nemen we geen afscheid van de Winter Soldier.

Het lijkt erop dat we voorlopig nog niet af zijn van Marvel-held Winter Soldier. Er is nog een grote toekomst voor Bucky, laat stuntman John Nania weten. Hij deed de stunts voor acteur Sebastian Stan in de serie The Falcon and the Winter Soldier en weet dus iets meer van de toekomst dan wij.

Nania weet zeker dat er nog wat te doen is: "Ik heb nog heel wat in mij als het aankomt op mijn acteerwerk en er is ook nog veel dat ik wil doen," aldus Nania. "Ik denk dus ook niet dat de Winter Soldier al helemaal klaar is met het Marvel-universum, er is nog heel wat meer te doen en ik kijk er heel erg naar uit onderdeel te zijn van de plannen."

Epische serie
Eerst komt er echter een serie aan voor Bucky, die we op Disney+ kunnen zien. Die wordt heel bijzonder volgens Nania. "We krijgen de personages in deze serie echt op een andere manier te zien."

En de actie wordt spectaculair: "Ik denk dat dit de meest ambitieuze actie tot nu toe heeft, misschien is het zelfs wel het meest ambitieuze project waar ik ooit aan heb meegewerkt."

NieuwsFilm

meest populair