Rey uit 'Star Wars' was bijna familie van Obi-Wan Kenobi; en keert ze terug?

Rey uit 'Star Wars' was bijna familie van Obi-Wan Kenobi; en keert ze terug?

Daisey Ridley over Star Wars: The Rise of Skywalker.

Het was voor de nodige fans waarschijnlijk een schok om in Star Wars: The Rise of Skywalker te horen van wie Rey de kleindochter is. Maar het had bijna helemaal anders gegaan. Dit meldt actrice Daisy Ridley nu zelf.

Tijdens Jimmy Kimmel Live zei Ridley: "In het begin speelde Lucasfilm met een Obi-Wan-verbinding. Er waren verschillende versies en op een gegeven moment was ze niemand." Dat ze uiteindelijk een Palpatine blijkt te zijn was iets dat niet altijd in de planning stond. Zelfs nog niet toen de opnames plaatsvonden. Ridley:


"En toen we bij aflevering IX aankwamen pitchte JJ me de film en ze zeiden 'Oh ja, Palpatine is de opa' en ik was zo van 'awesome' en twee weken later zei hij 'Oh, we weten het niet zeker ...' Dus het bleef veranderen. Dus terwijl we aan het filmen waren, wist ik niet zeker wat het antwoord zou zijn."

Overigens sluit de actrice niet uit dat ze terugkeert in de franchise. "Zeg nooit nooit. Maar voor mij was The Rise of Skywalker vrij duidelijk," aldus Ridley tijdens Jimmy Kimmel Live.



NieuwsFilm

meest populair