Celebrity

Opnames 'X-Men': Halle Berry geeft toe dat ze Bryan Singer heeft uitgescholden

De regisseur was niet de gemakkelijkste om mee te werken.

door FilmTotaal om 11:40 in Celebrity
Actrice en kersverse regisseuse Halle Berry heeft in gesprek met Variety onthuld dat de opnames van de X-Men-films, met aan het roer Bryan Singer, niet altijd op rolletjes liepen. De cast en crew stuitten dikwijls op complicaties met de regisseur. En dat leidde soms naar forse ruzies.

Een tijdje terug behaalde de eerste superheldenfilm uit de reeks de mooie leeftijd van twintig. The Hollywood Reporter plaatste destijds een uitgebreid stuk waarin de problemen met Singer naar buiten kwamen. Hugh Jackman zou een keer gewond zijn geraakt door nalatigheid, wat de castleden woedend maakte. Berry legt hieronder haar kant uit.


Gek
"Bryan is niet de gemakkelijkste gozer om mee te werken," begint ze. "Ik bedoel, iedereen heeft de verhalen gehoord. Ik hoef dat niet te herhalen. Maar ik heb ook gehoord waar hij mee worstelt, waar hij problemen mee heeft. Soms was ik heel erg boos op hem."

Dat verliep zo: "Ik heb een aantal ruzies met hem gehad waarbij ik uit pure frustratie een paar scheldwoorden heb toegepast. Als ik aan het werk ben, dan ben ik erg serieus. En als dat bezoedeld wordt, dan word ik een beetje gek."


Bevriezen
Het draait niet één en al om ruzies voor de 54-jarige schone. "Tegelijkertijd heb ik veel medelijden voor mensen die ergens mee worstelen. En Bryan doet dat. Soms, wanneer hij ergens mee zat, dan was hij niet aanwezig. Hij was er niet echt."

Tijdens het opnemen van X-Men 2 was dat zeker een probleem. "We stonden buiten dood te vriezen in Banff, Canada, op onze kleine 'X-Men'-set. Het weer was ver onder de nul en hij concentreert zich niet. En we bevriezen. Van zoiets kan je wel een beetje gestoord worden."

NieuwsFilm

meest populair