'Star Wars'-ster Daisy Ridley sluit terugkeer niet uit

'Star Wars'-ster Daisy Ridley sluit terugkeer niet uit

Misschien keert ze wel terug als Rey!

Keert Daisy Ridley terug voor meer Star Wars? De sequel-trilogie waarin zij debuteerde als Rey is vorig jaar afgerond, maar wat de actrice betreft is het gewoon mogelijk dat ze weer te zien zal zijn.

Het einde van Star Wars: The Rise of Skywalker was natuurlijk in zekere zin een open einde. De deur werd opengelaten voor meer, met name rond Rey. Daisy Ridley vertelde tijdens een interview bij Jimmy Kimmel Live! dat ze een terugkeer misschien wel ziet zitten.

Terugkeer als Rey
"Zeg nooit nooit, maar voor mijn gevoel vormde The Rise of Skywalker wel duidelijk een einde," aldus de actrice. Maar zeker is het dus niet dat ze terug keert. Sterker nog, de kans lijkt eigenlijk vrij klein als je echt realistisch bent.

Lucasfilm en Disney zetten op dit moment vooral in op verbreding. Dat doen ze onder meer met series die rond oude bekende personages draaien, maar ook met The High Republic, een boekeninitiatief dat zich op een ander tijdstip afspeelt en de nieuwe filmreeksen die eraan zitten te komen. Bovendien is de Skywalker-saga nu echt afgerond.

NieuwsFilm

meest populair