Algemeen

Sigourney Weaver in actie op foto's 'Avatar 2'

De actrice keert terug in een andere rol.

door Bram de Groot om 12:23 in Algemeen
Het verhaal is dat actrice Sigourney Weaver terugkeert in Avatar 2 als een compleet ander personage en dus niet als Dr. Grace Augustine. Welk personage dat is, is nog niet duidelijk. Nieuwe setfoto's lijken te onthullen dat ze een Na'vi zal spelen.

Onderstaande foto's met daarop Weaver in actie voor een onderwaterscène verschenen op het officiële Twitter-kanaal van de films van James Cameron. "Vanaf de set van de Avatar-vervolgen: Sigourney Weaver schuwt nooit een stunt, zelfs niet als deze onder water is!" valt te lezen bij de foto's.Niet als Grace Dr. Augustine
Regisseur Cameron zei eerder over de rol van Weaver, in 2014: "Ze speelt een ander en in veel opzichten uitdagender personage in de aankomende films." Haar eerste personage wist deel één niet te overleven.

Avatar 2 moet in december 2022 in de bioscoop verschijnen. Opvallend is dat dan ook Aquaman 2 gepland staat. Ook deze film zal zich ongetwijfeld veel onder water afspelen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Ik...snap hier niks van.

Xenolicker

Avatar

Sapperdeflap! Van welke bron komt dat zij een nieuw personage gaat spelen? Ik kan het me echt niet voorstellen, dat zou hetzelfde zijn als wanneer Robert Downey jr. nu in het Marvel Cinematic Universe de rol van Silver Surfer op zich zou nemen!

centr1no

Avatar

Wat ik hoop is dat Weaver niet als dusdanig herkenbaar in de film zit. Als Na'vi kunnen ze met haar uiterlijk doen wat ze willen natuurlijk.
Ik hoop in ieder geval dat het niet een kloon, zus of 'magische reïncarnatie' o.i.d. is. Dat haar 'ziel' is opgenomen door de boom (op het eind van de eerste film) en herboren als Na'vi.
Gezien het zweefthema van deze films vrees ik het ergste.

Dannyvv

Avatar

Met "een ander personage" zal wel iets worden bedoelt als dat haar menselijke gedaante het niet heeft overleeft maar ze had ook nog een avatar en daar zal nu wel iemand anders mee rondlopen...

Xenolicker

Avatar

^ Colonel Miles Rick Quaritch?! Kan dat wel trouwens; een man die een vrouwelijke avatar 'gebruikt'?

Bintzak

Avatar

Gewoon gekloond zoals in Alien ressurection.

Fluffer

Avatar

Zag haar liever terug als Ripley in een nieuwe alien film dan in deze overhypte filmreeks.

NieuwsFilm

meest populair