Algemeen

'The Mandalorian' krijgt mogelijk spin-off film

Grand Admiral Thrawn zou straks te zien zijn.

door Jim Pedd om 09:31 in Algemeen
Het gerucht gaat dat Lucasfilm een Star Wars-film rond niemand minder dan Grand Admiral Thrawn ontwikkelt. Het zou gaan om een film die zich afspeelt in dezelfde tijd als The Mandalorian en die daar ook qua gevoel heel erg aan moet doen denken.

Mikey Sutton stelt dit op basis van anonieme bronnen. Volgens hem zal de blauwe schurk straks de overstap maken naar live-action films. Tot nu toe zagen we hem alleen in boeken en televisieseries als Star Wars Rebels voorkomen.

Grand Admiral Thrawn
Thrawn is een schurk die in 1991 debuteerde in de boeken Heir to the Empire. Hij werd opnieuw geïntroduceerd met de reboot van de franchise na de overname van Lucasfilm door Disney. Hij zou naar het schijnt straks in de serie The Mandalorian te zien zijn en schijnt tegelijk dus een overstap te maken naar live-action films.

Het is nog de vraag of dit echt klopt, want de franchise moet wat Disney betreft een heel nieuwe richting in gaan. Oude bekenden blijven oplepelen past misschien niet binnen die strategie, al boekt men groot succes met de serie The Mandalorian.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Bono

Avatar

Ik ben benieuwd hoe ze Thrawn terug willen halen gezien de gebeurtenissen in Star Wars Rebels..

ThEnd

Avatar

Gisteren Thrawn Ascendancy: Chaos Rising uitgelezen, weer een fantastisch boek.

Hiss

Avatar

@Lord Bono
Inderdaad. Als ze Thrawn terughalen verwacht ik ook dat een aantal karakters uit Rebels terugkeren. Ahsoka is in ieder geval bevestigd voor het aankomend seizoen van the Mandalorian.
En mijn glazen bol zegt dat Sasha Banks de rol van Sabine Wren gaat spelen.

Maac

Avatar

Een spin-off van The Mandalorian... Jezus.

Lord Bono

Avatar

@Hiss, klopt! Maar er zit nog een enorm gat tussen de gebeurtenissen uit Rebels en hoe Thrawn in The Mandalorian kan komen. Er zijn ook een tijdje geruchten geweest dat er een (animatie) serie zou komen die dat gaat opvullen met Ahsoka en Sabine. Waarvan we de eerste inderdaad sowieso al gaan zien dit seizoen.

NieuwsFilm

meest populair