'The Mandalorian' krijgt mogelijk spin-off film

'The Mandalorian' krijgt mogelijk spin-off film

Grand Admiral Thrawn zou straks te zien zijn.

Het gerucht gaat dat Lucasfilm een Star Wars-film rond niemand minder dan Grand Admiral Thrawn ontwikkelt. Het zou gaan om een film die zich afspeelt in dezelfde tijd als The Mandalorian en die daar ook qua gevoel heel erg aan moet doen denken.

Mikey Sutton stelt dit op basis van anonieme bronnen. Volgens hem zal de blauwe schurk straks de overstap maken naar live-action films. Tot nu toe zagen we hem alleen in boeken en televisieseries als Star Wars Rebels voorkomen.

Grand Admiral Thrawn
Thrawn is een schurk die in 1991 debuteerde in de boeken Heir to the Empire. Hij werd opnieuw geïntroduceerd met de reboot van de franchise na de overname van Lucasfilm door Disney. Hij zou naar het schijnt straks in de serie The Mandalorian te zien zijn en schijnt tegelijk dus een overstap te maken naar live-action films.

Het is nog de vraag of dit echt klopt, want de franchise moet wat Disney betreft een heel nieuwe richting in gaan. Oude bekenden blijven oplepelen past misschien niet binnen die strategie, al boekt men groot succes met de serie The Mandalorian.

NieuwsFilm

meest populair