Algemeen

Enorme Sith Tempel uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker' onthuld

Dit ziet er toch weer erg leuk uit.

door Bram de Groot om 13:54 in Algemeen
Wat je ook van Star Wars: The Rise of Skywalker vindt, er waren veel dingen die je niet verwachtte. Want van die planeet Exegol in de 'Unknown Regions' hadden nog maar weinig mensen gehoord. Eerder werd bekend dat er meer plannen waren met die omgeving en nu hebben we een ongebruikt ontwerp voor een Sith Temple.

Onderstaand ontwerp werd gemaakt door Benjamin Last en door Phil Szostak gedeeld op Twitter. De afbeeldingen waren vroege ontwerpen om de planeet Exegol vorm te geven en het wordt duidelijk dat er werd gedacht aan een Sith Temple, en dat Kylo Ren (Adam Driver) deze moest verkennen.


Wereld van Emperor Palpatine
De planeet Exegol is uiteraard de thuishaven van Emperor Palpatine (Ian McDiarmid) en alleen al het ontstaan van die wereld zou voldoende stof moeten opleveren voor een Disney+ serie of misschien wel een trilogie aan films. De kans is overigens klein dat veel mensen dit op dit moment zouden willen zien. Dan zijn vast genoeg andere wensen.

Wat zeg jij? Zou jij meer van de wereld van Palpatine op Exegol willen zien in een serie of filmreeks, of had je voldoende aan The Rise of Skywalker?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Dit had nooit in de film moeten zitten. Kylo was de eindbaas.

Spider-fan

Avatar

Ik vond het wel voldoende. Het blijft nu net iets geheimzinnigs houden en dat was goed voor de functie die het in de film had.

Goku32

Avatar

Het word tijd voor een goeie starwars film weer. Want dit is niks natuurlijk

nick84

Avatar

Alsjeblieft niet

Jens-Friso

Avatar

Exol was cool maar ik had eerder gehoopt dat hij naar het kasteel ging van Darth vader. (Of de ruines van het kasteel.)
Dat had ik nog leuker gevonden.

NieuwsFilm

meest populair