Enorme Sith Tempel uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker' onthuld

Enorme Sith Tempel uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker' onthuld

Dit ziet er toch weer erg leuk uit.

Wat je ook van Star Wars: The Rise of Skywalker vindt, er waren veel dingen die je niet verwachtte. Want van die planeet Exegol in de 'Unknown Regions' hadden nog maar weinig mensen gehoord. Eerder werd bekend dat er meer plannen waren met die omgeving en nu hebben we een ongebruikt ontwerp voor een Sith Temple.

Onderstaand ontwerp werd gemaakt door Benjamin Last en door Phil Szostak gedeeld op Twitter. De afbeeldingen waren vroege ontwerpen om de planeet Exegol vorm te geven en het wordt duidelijk dat er werd gedacht aan een Sith Temple, en dat Kylo Ren (Adam Driver) deze moest verkennen.


Wereld van Emperor Palpatine
De planeet Exegol is uiteraard de thuishaven van Emperor Palpatine (Ian McDiarmid) en alleen al het ontstaan van die wereld zou voldoende stof moeten opleveren voor een Disney+ serie of misschien wel een trilogie aan films. De kans is overigens klein dat veel mensen dit op dit moment zouden willen zien. Dan zijn vast genoeg andere wensen.

Wat zeg jij? Zou jij meer van de wereld van Palpatine op Exegol willen zien in een serie of filmreeks, of had je voldoende aan The Rise of Skywalker?

NieuwsFilm

meest populair