Algemeen

Waarom de nieuwe 'Spawn' zo lang op zich laat wachten

Producent Jason Blum geeft tekst en uitleg.

door Bram de Groot om 10:06 in Algemeen
Met hoogstwaarschijnlijk Jamie Foxx als Al Simmons / Spawn en wie weet ook nog Jeremy Renner als Twitch moet ergens komende jaren een nieuwe Spawn verschijnen. Maar waarom duurt het zo lang?

Tijdens een interview (via Abu Dhabi Culture) liet producent Jason Blum weten dat het project een paar stappen terug heeft moeten zetten. "Het script moet kloppen. Er is een groot verlangen naar de film, je hebt Jamie Foxx, en Spawn, en Todd McFarlane," aldus Blum die de druk voelt dat mensen willen dat de film wordt gemaakt.

Frustratie bij bedenker McFarlane
"Ik denk dat ik Todd een beetje heb gefrustreerd. Ik heb gezegd: 'we hoeven niet alleen de film te maken, je weet dat we de juiste film moeten maken, met het juiste script.' Het is een moeilijk script om goed te krijgen - en, weet je, de recente gebeurtenissen in de Verenigde Staten rond huidskleur hebben het nog moeilijker gemaakt om het goed te doen. Je moet het heel voorzichtig en bedachtzaam doen," aldus de succesvolle producent.

Maar er is ook een positief bericht. De film gaat er gewoon komen volgens Blum: "We gaan de film zeker maken. Ik weet niet wanneer. We slaan een andere richting in met het verhaal en we gaan de film pas maken als dat script geweldig is."

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ArnoQ

Avatar

Spawn is alweer veels te lang geleden en het is gericht op edgy pubers (ik was er toen eentje van) die er toen waren.

Dus, of ze bedenken een nieuwe aanpak a la Venom of het wordt weer zo'n gedrocht als in de jaren 90

NieuwsFilm

meest populair