Celebrity

Johnny Depp heeft een bloedhekel aan 'Hollywood-types'

"Het is dé dood en grotesk."

door FilmTotaal om 15:12 in Celebrity
Hij is wereldbekend en heeft daar vrede mee gesloten, maar toch zal Johnny Depp zichzelf nooit een bekendheid noemen. In ieder geval niet eentje die uit Hollywood komt. De 57-jarige Amerikaan, vooral bekend van de Pirates of the Caribbean-reeks, vindt het minderwaardig wanneer anderen dat doen.

Dat vertelde Depp in een interview met Variety, aanwezig op het Internationaal filmfestival van San Sebastián in Spanje. De acteur promoot daar een documentaire die hij geproduceerd heeft: Crock of Gold.


Types
Depp begint: "Dit festival heeft altijd de minste... Laten we ze Hollywood-types noemen. San Sebastian is werkelijk een festival dat om cinema draait, om filmmakers, de mensen die aan films werken en ze van de grond krijgen. Wat wonderbaarlijk is."

Liever wil Depp niet in dat hokje gestopt worden. "Om te beginnen is het heel belangrijk om jezelf niet als een Hollywood-bekendheid te beschouwen. Dat is dé dood en grotesk. Ik ben altijd aangetrokken geweest tot mensen die zorgvuldig zichzelf blijven."

NieuwsFilm

meest populair