Algemeen

'Star Trek'-toekomst in de film: wel of niet in gevaar?

Er gaan verschillende verhalen rond.

door Jim Pedd om 08:46 in Algemeen
De afgelopen dagen zijn er nogal uiteenlopende berichten geweest over de toekomst van Star Trek-films. Zo hoorden we de ene dag dat Paramount Pictures helemaal gestopt zou zijn met films, maar hoorden we vervolgens dat daar nog mee doorgegaan wordt. Vandaag horen we dan weer dat er ook echt nog gewerkt wordt aan een hele rits films.

Screen Rant stelt op basis van een statement van Paramount Pictures dat de Star Trek-films nog altijd in de maak zijn. Het gaat om een hele rits uiteenlopende projecten, waarbij zelfs nog de film van Quentin Tarantino een kanshebber is.

Wat staat er gepland?
Er staan meerdere films gepland op dit moment:
Noah Hawleys film: Hier hoorden we de afgelopen tijd het meeste over. Deze film draait om een volledig nieuwe Starfleet-bemanning, maar brengt wel bekende elementen met zich mee.
Vierde Kelvin-film: Deze film zou Captain James T. Kirk oog-in-oog met zijn vader brengen, die helaas overleed in de proloog van de eerste Kelvin-film. De ontwikkeling van deze film gaat al een hele tijd behoorlijk stroef.
Tarantino's gangsterfilm: De laatste waar zeker aan gewerkt wordt komt van Quentin Tarantino en is een gangsterfilm die zich in de jaren dertig afspeelt.


0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair