De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Deze week niet heel veel nieuwe films.

Normaliter voegt Netflix iedere week heel wat films toe aan zijn catalogus, maar deze week valt het aantal nieuwe films een beetje tegen: vijf stuks. Gelukkig zitten er wel drie leuke en interessante titels tussen, die we dan ook graag even uitlichten.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Yates | Cast: Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, e.a.
De duistere tovenaar Grindelwald, die de oorlog wil verklaren aan niet-magiërs, is ontsnapt en weet steeds meer volgelingen te verzamelen. Grindelwald wil ook de extreem krachtige Credence, een tiener met een mysterieuze aandoening, aan zijn kant hebben. Dumbledore schakelt zijn oud-leerling Newt Scamander, een verlegen magiezoöloog, in om Credence te vinden en Grindelwald te stoppen.

Enola Holmes (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a.
Wanneer haar moeder op een dag verdwijnt, vertrekt Enola - tegen de zin van haar oudere broers Sherlock en Mycroft, die haar naar een kostsschool willen sturen - naar Londen om haar op te sporen. Onderweg ontmoet ze Lord Tewksbury, een jonge burggraaf die op de vlucht is en het doelwit blijkt te zijn van een moordcomplot. Aan de slimme en rebelse Enola om deze twee mysteries op te lossen voordat het te laat is.

Kiss the Ground (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joshua Tickell en Rebecca Harrell Tickell | Met: Woody Harrelson, Ray Archuleta, John Wick, e.a.
In deze documentaire laten wetenschappers, activisten en betrokken beroemdheden zien hoe de grond van de aarde de sleutel kan zijn in de strijd tegen klimaatverandering en voor het behoud van de planeet. Door de geïndustrialiseerde landbouw en het gebruik van chemicaliën is de grond op bepaalde plekken flink beschadigd, maar deze documentaire toont aan de hand van een aantal voorbeelden aan dat het ook anders kan en dat het tij nog te keren is.


En verder...


Drama
Fukushima 50 (2020)

Misdaad
Saheb Biwi Aur Gangster Returns (2013)

NieuwsFilm

meest populair