M. Night Shyamalan onthult titel en poster van zijn nieuwe thriller!

M. Night Shyamalan onthult titel en poster van zijn nieuwe thriller!

De regisseur van films als Split en The Sixth Sense is terug!

Nu de volledige cast zich heeft verzameld en de opnames kunnen beginnen, heeft regisseur M. Night Shyamalan via Twitter de titel en de eerste poster voor zijn nieuwe thriller onthuld. De mysterieuze film draagt de simpele titel Old en verschijnt in 2021! De poster (plus een eerste setfoto) kun je hieronder bekijken.

Naast de aankondiging van Shyamalan, heeft Collider onthuld dat details over de plot niet langer geheim zijn, aangezien de film naar verluidt gebaseerd is op Sandcastle, een kritisch bejubelde graphic novel van Pierre Oscar Levy en Frederik Peeters. Deze graphic novel gaat over een groep mensen die een mysterieus, verlaten strand maar niet kunnen ontsnappen wanneer ze een lijk ontdekken. Shyamalan zou de graphic novel voor vaderdag cadeau hebben gekregen en direct na het lezen de rechten ervan hebben gekocht.

Een cast vol jonge toppers
De cast van Old is er een om van te smullen. Naast de eerder aangekondigde Gael Garcia Bernal zijn er in de film rollen weggelegd voor jong talent als Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierce, Alex Wolff, Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird en Ken Leung.

Old staat vooralsnog gepland voor een bioscooprelease in juli 2021.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair