Algemeen

Nee, 'Back to the Future IV' komt er echt, echt niet

Niemand van de cast en crew wil het.

door Jim Pedd om 06:34 in Algemeen
Eerder deze week vertelde maker Bob Gale al dat er wat hem betreft geen vierde Back to the Future komt. En nu stellen ook castleden Claudia Wells en James Tolkan dat de filmfranchise gewoon klaar is.

Dat vertelden ze tijdens een virtueel panel van Wizard World. "Er wordt altijd gesproken over of Zemeckis een vierde deel gaat maken. Maar het is klaar, het is echt afgerond," aldus Tolkan die de rol van Mr. Strickland speelde, het schoolhoofd van Hill Valley High School. "Een, twee en drie. Daar zijn we echt blij mee."

Helemaal mee eens
Daar is Claudia Wells het helemaal mee eens. Zij speelde de vriendin van Marty McFly, Jennifer Parker in de eerste film. "Bob Gale is er altijd heel duidelijk over geweest: er is geen Back to the Future IV. Ik deed ooit een Q&A met Christopher Lloyd in een bioscoop waar ze Back to the Future lieten zien. Een van de gasten in het publiek had een viral video, Brokeback to the Future, gemaakt. En Chris keek naar hem en zei: 'Dat is Back to the Future IV, want het gaat er gewoon niet komen.' Echt iedereen zegt er nee tegen."

Wel weten we dat Christopher Lloyd prima terug zou willen keren, maar het ook goed vindt als het voorbij is en blijft.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rexdehond

Avatar

Mooi zo, want ik ben er toch geen fan van!

SunChaser

Avatar

Ja want die bijfiguren hebben er wat over te zeggen

reporterdavid91

Avatar

Het komt er gewoon echt, echt , echt ECHT ...... niet! Punt. Back to the future people....

NieuwsFilm

meest populair