Dit gaat de nieuwe 'Star Trek'-film in elk geval niet brengen

Dit gaat de nieuwe 'Star Trek'-film in elk geval niet brengen

Noah Hawley gooit het over een andere boeg.

Noah Hawley zou een Star Trek-film maken die zou draaien om een compleet nieuwe Starfleet-crew. En de United Federation of Planets en de plek van de mensheid daarin zou bevraagd worden.

Op dit moment gebeurt er weinig met de productie, omdat het verhaal zou draaien om een virus. Maar Hawley heeft de hoop echt niet opgegeven en vertelde tijdens een interview met Observer wat hij hoopt met de film te kunnen doen.

Geen oorlogsverhaal
"Wat ik zo mooi vind aan Star Trek, is dat het geen oorlogsverhaal is. Het is geen verhaal dat oorlog goedpraat," aldus Hawley. "Het is een verhaal over verkenning, over ontdekkingsreizen en over het oplossen van problemen."

"Mijn favoriete moment in Star Trek, is in Wrath of Khan, als Kirk zijn leesbril op zet om de schilden van Khan uit te zetten. Het is een kort moment, dat zo opwindend is omdat hij het beste middel gebruikt dat hij heeft, namelijk zijn hersenen. En hoe leuk ik de Chris Pine-films ook vind, die draaien vooral om een crew die de hele tijd van hot naar her rent om een brandje te blussen of iets anders te stoppen, en voordat ze weer op adem zijn gekomen, moeten ze ergens anders mee aan de slag. Dat zijn meer actiefilms. En ik wilde meer terug naar het idee van de mensheid die zijn bestaan in het universum rechtvaardigt door zijn beste kanten te laten zien."

NieuwsFilm

meest populair