'Onward' verschijnt eindelijk op Disney+ in Nederland

'Onward' verschijnt eindelijk op Disney+ in Nederland

Disney+ zet Onward binnenkort online.

Begin dit jaar verscheen de Pixar animatiefilm Onward in de wereldwijde bioscoopzalen, maar dit bleek van korte duur. De coronacrisis gooide de zalen op slot en dit was een grote klap voor Disney en de fans. Voor de Amerikaanse liefhebbers verscheen Onward snel op Disney+. De Nederlandse fans moesten wachten op de Blu-ray in juni of de latere nieuwe bioscooprelease.

Op 3 april verscheen Onward op de Amerikaanse Disney+ en vanaf 16 oktober kunnen ook de Nederlandse Disney+ abonnees de animatiefilms terugvinden op de streamingdienst, zonder bijbetaling. Dit maakte The Walt Disney Company (Benelux) BV gisteren bekend.

Onward: Is er nog ergens in de wereld magie te vinden?
In het vermakelijke Onward ontmoet je twee jonge elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht vol magische spreuken en cryptische kaarten om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.

De Engelstalige versie heeft stemmen van onder meer Chris Pratt (The Lego Movie) en Tom Holland (Spider-Man: Far From Home) en de regie lag in handen van regisseur Monsters University-regisseur Dan Scanlon.NieuwsFilm

meest populair