Stephen King-film 'Firestarter' vindt hoofdrolspeler

Al in 2017 startte het project; nu is er een hoofdrolspeler!

Auteur:
Zo'n 35 jaar geleden is er al een verfilming gemaakt van het boek 'Firestarter' van horrorschrijver Stephen King. De kans dat je er veel over hebt gehoord is klein, aangezien de film met onder meer Heather Locklear en een jonge Drew Barrymore geen doorslaand succes was. Nu komt er een nieuwe poging en een hoofdrolspeler is gevonden.

Via Blumhouse Productions wordt duidelijk dat niemand minder dan Zac Efron (Baywatch en Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) de mannelijke hoofdrol gaat invullen. Zijn aandeel in de film werd bevestigd via Twitter.


In Firestarter volgen we een 9-jarig meisje met pyrokinetische gaven. Ze kan met haar geest vuur creëren en beïnvloeden door onder krachtige vuurballen af te vuren. Ze kan ook de nabije toekomst zien doordat ze het resultaat is van een experiment. Ook haar ouders kregen daarbij speciale gaven kregen.

Het is nu wachten op wie het jonge meisje zal spelen. De regie ligt in handen van Keith Thomas (The Vigil) en het script komt van Scott Teems (Halloween Kills).

NieuwsFilm

meest populair