Celebrity

'James Bond'-acteur Pierce Brosnan verkoopt huis voor bescheiden vraagprijs van 100 miljoen

Een koopje!

door FilmTotaal om 15:06 in Celebrity
Op zoek naar een nieuwe woning? Let dan goed op! Pierce Brosnan en zijn vrouw Keely Shaye Smith hebben hun enorme familiewoning in Malibu te koop gezet. Prijskaartje? Slechts 100 miljoen dollar!

Brosnan en Smith kochten de grond waarop de villa is gebouwd in 2000 voor 7,35 miljoen dollar. Toen stond er nog een kleine boerderij op de grond. Brosnan en zijn vrouw hebben daar een paar jaar in gewoond voordat ze begonnen met de bouw van hun droomhuis, waarvan het ontwerp is gebaseerd op de vele reizen die ze naar Thailand hebben gemaakt (Brosnan heeft Tomorrow Never Dies natuurlijk ook deels opgenomen in dat land).

Het huis heeft de naam Orchid House gekregen. De bouw heeft bijna tien jaar geduurd. Na er twee kinderen te hebben opgevoed en er vele jaren met plezier te hebben gewoond, wil het stel zich nu vestigen op Hawaï. Brosnan en Smith proberen hun villa voor 100 miljoen dollar te verkopen.

Klinkt veel... maar voor dat bedrag krijg je wel een pand op een peperdure toplocatie dat van alle gemakken is voorzien, waaronder vijf slaapkamers en veertien badkamers. Ook bevat het huis een bioscoop, opnamestudio, Japanse spa, sporthal, bibliotheek en bar. Buiten kunnen geïnteresseerden rekenen op een zoutwaterbad.

Hier kun je wat foto's bekijken van de woning!

NieuwsFilm

meest populair