Bella Thorne in bikini in zwembad op Insta-beelden

Bella Thorne in bikini in zwembad op Insta-beelden

De wulpse Bella Thorne gaat er helemaal voor.

Dit jaar kwam actrice en celeb Bella Thorne groot in het nieuws door haar deal met de site Onlyfans. Het leverde haar vele miljoenen op en dat was waarschijnlijk sneller verdiend dan via de vele films waarin ze te zien is.

Recent zagen we haar nog in de Netflix-film The Babysitter: Killer Queen en ze had in 2020 ook rollen in Infamous, Chick Fight, Masquerade en Girl. Maar daarnaast is ze dus druk met Instagram, waarop ze een mooie 23,8 miljoen volgers heeft.

Witte bikini in zwembad
In een nieuwe korte video op Instgram zien we Bella in een witte bikini en wandelt ze zo het zwembad uit. "STUPID FUCKING BITCH just about to drop this on my ONLY fans!!! Link in bio 😍😍 BE THE FIRST TO HEAR AND SEE🔥🔥🔥," is de commerciële boodschap. Verwacht overigens geen naaktfoto's en video's van haar op de plek waar ze je graag naar toe ziet gaan.


Zien hoe de 22 jarige Bella Thorne eruit ziet in haar witte bikini, in het zwembad? Check de korte video dan op haar Instagram-pagina.

Haar IMDb-pagina verraadt dat Bella werkt aan de tv-serie Paradise City en de films Measure of Revenge, Habit, The Uncanny, The Friendship Game, Salem State en Exo. Waarschijnlijk geen enorme hoogvliegers.

NieuwsFilm

meest populair