Video

Eerste trailer 'The Witches'!

De tweede verfilming van het boek van Roald Dahl!

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Wie is er nou niet bekend met de kinderboeken van Roald Dahl. Even geleden maakte Steven Spielberg nog de verfilming De GVR / The BFG uit 2016 en nu is er The Witches van regisseur Robert Zemeckis.

In de film speelt actrice Anne Hathaway de Grand High Witch en er zijn ook rollen voor onder meer Octavia Spencer, Stanley Tucci, Kristin Chenoweth, Jahzir Bruno en Chris Rock.

Het verhaal mag duidelijk zijn: er bestaan heksen en die willen afrekenen met alle kinderen op de wereld. Tijdens een bijeenkomst van heksen veranderen ze enkele kinderen in muizen, net de beestjes waar de heksen een hekel aan hebben. De trailer hieronder, en vanaf 16 december in de bioscoop!


In de States eerder te zien!
Opvallend is dat The Witches in de States eerder te zien zal zijn via HBO Max. Warner Bros. durft het dus niet aan om de film in de Noord-Amerikaanse bioscopen uit te brengen.

Hieronder de alternatieve trailer voor de release op de streamingdienst die alleen in de States is te raadplegen, daarna een poster. Vanaf 22 oktober staat de film in de States online.

26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Uit de kop van het artikel dacht ik op te maken dat de trailer eerdaags zou verschijnen. Niet dat deze er al zou zijn.

GreenHornet

Avatar

Ze hebben in iedergeval de heks wit gelaten.

omniesbonsai

Avatar

Hillary Clinton, Michelle Obama,pelosi,en de running mate van Biden
Zijn zij gecast voor de hoofdrol in de witches
Zij zouden perfect gecast zijn
O nee,ze zijn het al in het echte leven!

STYD

Avatar

Nice, ziet er leuk uit.

adofmirosch

Avatar

De sfeer van de trailer haalt het niet bij die van de oude film.

Master Of Films

Avatar

Eigenlijk vind ik het zonde dat Zemeckis een remake heeft gemaakt. Maar ik ga deze toch wel bekijken. Wellicht ook leuk om de oude weer eens te herzien.

timdekw

Avatar

Ik heb toevallig vrij recentelijk de laatste verfilming weer eens zitten kijken. Op basis van deze trailer zie ik niet in wat deze nieuwe verfilming ons te bieden heeft. Behalve wat twijfelachtige cgi. Verder lijkt de toon en de setting identiek.

Gyros regime

Avatar

Ziet er toch verassend goed uit! Net als Charlie and the Chocolate Factory een mooie kleurrijke verfilming zo lijkt het.

neo123

Avatar

Oew ziet er niet echt uit zoals ik verwacht had. De oude film was zeker voor kinderen bijna een soort milde horror film en dit is meer een disney versie daarvan. En die CGI haalt het echt niet bij de old skool make up effecten

kokosnoot

Avatar

Ik had miss een originele invalshoek verwacht maar het lijkt vooral een Afro Amerikaanse invalshoek te zijn en verder is alles hetzelfde min of meer. Dan kijk ik liever de vorige die vind ik dan authentieker. Ik vind hier weinig vernieuwend aan. Zie dan de zin van de remake niet echt.

Zo kan je Mathilda ook over gaan doen XD je laat alles zo goed als het zelfde...Afro Amerikaanse Mathilda. Druk op presto en klaar.

Gigan72

Avatar

De oude film vindt ik echt niets maar ziet er nog altijd beter uit als dit.

Blockbuster

Avatar

Ik mis Rowan Atkinson...

Hiss

Avatar

Afgaande op de trailer vind ik het er vooral overbodig uit zien.

STYD

Avatar

Wat een gezeur weer of afro-amerikaans. Soms om te huilen. Tegenwoordig als er ook maar een niet blanke acteur in zit kan je er op wachten dat mensen het weer over afro-amerikaans gooien. Zielig gewoon.

Normaal reageer ik niet meer op zulke reacties, want ben er achter gekomen dat dit gewoon kinderen zijn op een zolder die zelf gepest worden.

Remakes zijn van alle tijden btw.

Draven

Avatar

GreenHornet "Ze hebben in iedergeval de heks wit gelaten. "


Dit komt omdat de blanke mensen de slechteriken moeten spelen. Smiley face

Sander_1107

Avatar

Ik denk dat iedereen die zeurt om de ras verandering van de oma (hoe kan je uberhaupt zeuren om Octavia Spencer) en de jongen, ook nog steeds denkt dat zwarte piet niet racistisch is… Anders was de hele film met blanke hoofdpersonen geweest, representatie is juist goed

Penguins

Avatar

Idd, stop met zeiken dat zeiken dat personages zwart zijn. ZWARTE MENSEN BESTAAN OOK GEWOON

Maac

Avatar

STYD "Normaal reageer ik niet meer op zulke reacties, want ben er achter gekomen dat dit gewoon kinderen zijn op een zolder die zelf gepest worden."
Is dit toevallig een quote van Socrates? Ik zit te twijfelen tussen hem of een topreaguursel van dumpert.

kokosnoot

Avatar

@ Sander_1107 Anders was de hele film met blanke hoofdpersonen geweest?

Wat dacht je van Aziatische hoofdpersonen. Die groep komt in Amerika aardig dicht bij het percentage Afro-Amerikanen. Maar als je naar Hoofdrollen kijkt zie je er bijna niets van terug. Ja, er is Mulan, toegegeven. Verder bitter weinig tot niets.

Om de conditionering van de blanke/witte hegemonie in westerse films te doorbreken is dit nuttig maar ik zie verder geen toegevoegde waarde aan deze remake. Ik sluit me dus aan bij Hiss. Ik verwacht van een remake een toegevoegde waarde of een authentieke invalshoek. Deze trailer geeft me die indruk niet. Kan zijn dat de film uiteindelijk dat wel biedt. Dus ik wacht de reviews wel af.

Coach Boone

Avatar

Wtf boeit de huidskleur mensen. Kijk de film, geniet van het verhaal.

Hiss

Avatar

Ik zie een grijze, een bruine en een witte muis. Gelukkkig mag dit nu in 2020.

5ieb

Avatar

Why?

Goku32

Avatar

Ik zou Lekker het origineel kijken want dat is een geweldige film

NieuwsFilm

meest populair