Eerste trailer 'The Witches'!

De tweede verfilming van het boek van Roald Dahl!

Wie is er nou niet bekend met de kinderboeken van Roald Dahl. Even geleden maakte Steven Spielberg nog de verfilming De GVR / The BFG uit 2016 en nu is er The Witches van regisseur Robert Zemeckis.

In de film speelt actrice Anne Hathaway de Grand High Witch en er zijn ook rollen voor onder meer Octavia Spencer, Stanley Tucci, Kristin Chenoweth, Jahzir Bruno en Chris Rock.

Het verhaal mag duidelijk zijn: er bestaan heksen en die willen afrekenen met alle kinderen op de wereld. Tijdens een bijeenkomst van heksen veranderen ze enkele kinderen in muizen, net de beestjes waar de heksen een hekel aan hebben. De trailer hieronder, en vanaf 16 december in de bioscoop!


In de States eerder te zien!
Opvallend is dat The Witches in de States eerder te zien zal zijn via HBO Max. Warner Bros. durft het dus niet aan om de film in de Noord-Amerikaanse bioscopen uit te brengen.

Hieronder de alternatieve trailer voor de release op de streamingdienst die alleen in de States is te raadplegen, daarna een poster. Vanaf 22 oktober staat de film in de States online.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair