Het horrorhuis uit 'The Silence of the Lambs' is te koop!

Dat huis uit The Silence of the Lambs? Hij kan voor jou zijn.

Mocht je op de markt zijn voor een huis, dan hebben we een tip: het huis uit The Silence of the Lambs staat namelijk te koop. Je moet er wel voor naar Pennsylvania verhuizen. Eén gelukje, zo creepy als het huis in de film was, is deze in het echt niet.

Het huis was dus te zien in The Silence of the Lambs van regisseur Jonathan Demme en uiteraard met Anthony Hopkins (Dr. Hannibal Lecter) en Jodie Foster (FBI-agent Clarice Starling). Het huis is in de film van de seriemoordenaar Buffalo Bill, gespeeld door Ted Levine.

Voor drie ton te koop!
De prijs is ook nog zeer schappelijk, want zo'n huis vind je niet in Nederland voor slechts 300.000 dollar, net even meer dan 250.000 euro. Je krijgt er heel wat bij in de enorme tuin. Check de beelden maar in de onderstaande verkoopvideo.


In The Silence of the Lambs wordt de jonge FBI-agent Clarice Starling op een zaak van een psychopathische seriemoordenaar gezet. Ze besluit met een andere psychopaat, Dr. Hannibal "The Cannibal" Lecter, te gaan praten om zo beter inzicht te krijgen in de zieke geest van de moordenaar.

NieuwsFilm

meest populair