Bekritiseerde actrice ziet terugkeer 'Star Wars' wel zitten

Bekritiseerde actrice ziet terugkeer 'Star Wars' wel zitten

Haar personage Rose Tico werd niet met veel enthousiasme ontvangen.

In Star Wars: The Last Jedi uit 2017 maakten we kennis met het personage Rose Tico van actrice Kelly Marie Tran. In Star Wars: The Rise of Skywalker keerde ze terug, maar had ze niet meer dan een rol in de achtergrond. Ze was waarschijnlijk niet bepaald geliefd bij het publiek.

In gesprek met Collider ging de actrice in op de vraag of ze nog wil terugkeren in 'A Galaxy Far, Far Away...' Haar reactie was als volgt: "'Ja, absoluut. Zeker weten. Ik denk dat er veel personages in dat universum zijn waarover we nog genoeg te weten moeten komen."

Een eigen Disney+ serie dan?
Eerder zei Crazy Rich Asians-regisseur Jon M. Chu dat hij graag een Star Wars-serie met haar maakt voor op Disney+. Staat Tran daarvoor open?

"Hij is zo cool. Maar ik weet het niet. Ik weet het eerlijk gezegd niet. Het is zo vreemd. Ik vond het zo leuk om in die wereld te zijn, maar ik heb het gevoel dat de stukjes in een perfecte kleine puzzel zouden moeten vallen. Het moet wel het juiste moment en verhaal zijn, zoals bij elk ander project. Ik weet het niet," aldus Tran.



NieuwsFilm

meest populair