Luke Hemsworth wil dolgraag Wolverine spelen in het MCU

Het Marvel Cinematic Universe moet nog op zoek naar een nieuwe Logan.

Acteur Luke Hemsworth zou graag de rol van Wolverine willen spelen in het Marvel Cinematic Universe. Het personage zal vermoedelijk gereboot worden in het MCU, en volgens Screen Rant ziet deze Hemsworth-telg het wel zitten om zich bij zijn broer te voegen in het filmuniversum.

"Ik zou het fantastisch vinden," vertelde Luke Hemsworth aan Screen Rant. Hij vertelde dol te zijn op comics. "Ik ben opgegroeid met comics. Al toen ik een jaar of tien was, tekende ik comics en kopieerde ik ze. Spawn was bijvoorbeeld echt een geweldige; ik hield heel erg van Todd McFarlane's Spawn. En ook Batman - ik zou echt gevochten hebben met Rob Pattinson voor die rol."

Wolverine spelen
Maar zijn favoriet is Wolverine: "En Wolverine! Ik bedoel, kom op, draag ze over aan mij. Geef de klauwen aan nog een Australiër. Ik zal wat borsthaar moeten groeien, maar ik ben echt klaar voor Wolverine."

Nu is het dus even afwachten wat Marvel Studios vindt van deze open sollicitatie. Zelfs als Hemsworth zijn droom werkelijkheid ziet worden, belooft dat een moeilijk proces te worden. Hij zal namelijk in de voetsporen van Hugh Jackman moeten stappen, die echt vergroeid was met de rol.

NieuwsFilm

meest populair