'Harry Potter'-fans verbaasd over geringe schermtijd Draco Malfoy

'Harry Potter'-fans verbaasd over geringe schermtijd Draco Malfoy

Draco was eigenlijk wel erg weinig te zien.

The Independent heeft een interessant artikel geschreven dat kijkt naar het aantal minuten dat bepaalde personages in de acht Harry Potter-films te zien waren. Fans zijn vooral verbaasd over de zeer beperkte tijd die je Draco Malfoy, een van de vijanden van Harry Potter, kan zien.

Op IMDb tref je een lijstje aan met de verschillende personages in de acht films en hoeveel zij te zien waren. Daarin valt op dat Draco Malfoy bijvoorbeeld in Harry Potter and the Order of the Phoenix slechts gedurende 1 minuut en 15 seconden te zien was. In de totale franchise, die 19 uur en 40 minuten in beslag neemt, is hij slechts 31 minuten te zien.

Andere bijzondere zaken
Ook bijzonder is dat Hagrid helemaal niet zoveel te zien is: 45 minuten en 45 seconden. En daarvan komt meer dan een derde (16 minuten en 30 seconden) uit de eerste film. Harry Potter zelf is natuurlijk het meeste te zien: bijna 9 uur. Hermione en Ron beiden zowat 3,5 uur en Harry's trouwe uil Hedwig zes minuten en 15 seconden.

Slechterik Voldemort is nog redelijk veel te zien als je het zo bekijkt: iets meer dan 30 minuten. Maar ook dat valt behoorlijk tegen als je er goed over nadenkt en zijn rol in ogenschouw neemt.

NieuwsFilm

meest populair