Adam Sandler wil wel het volgende filmuniversum lanceren

Adam Sandler wil wel het volgende filmuniversum lanceren

Adam Sandler ziet het Sandlerverse helemaal zitten.

Acteur Adam Sandler heeft er zijn zinnen op gezet om ook een filmuniversum te lanceren. Hij wil zijn meest iconische komediepersonages bij elkaar brengen in een MCU-achtig Sandlerverse.

Zowat elke filmstudio heeft geprobeerd om Marvel Studios na te doen en iets van dat succes te herhalen. Vrijwel niemand is daar echt in geslaagd, zoals Marvel dat gedaan heeft. Maar ook Sandler blijkt het nu te proberen, op geheel eigen wijze. Zijn nieuwste film, Hubie Halloween, bevat namelijk heel wat easter eggs die verwijzen naar zijn eigen films uit de jaren negentig.

Een Sandlerverse op komst?
Yahoo! sprak met Sandler en vroeg hem of hij een Sandlerverse wilde lanceren. "Dat lijkt mij eigenlijk wel wat. Ik moet mij daar alleen mentaal op voorbereiden dan, dus waarschijnlijk gaat dat nog eens 35 jaar duren. Maar het gaat wel lukken hoor."

In Hubie Halloween speelt Sandler de rol van Hubie Dubois, een man die de baas is over de lokale patisserie. Hij patrouilleert elke Halloween weer de straten van zijn stadje, om ervoor te zorgen dat de vieringen nooit uit de hand lopen. Ditmaal blijken er echter ook sinistere wezens over straat te lopen.

NieuwsFilm

meest populair