De trailer van 'Jiu Jitsu' met Nicolas Cage is krankzinnig, maar op een goede manier!

De trailer van 'Jiu Jitsu' met Nicolas Cage is krankzinnig, maar op een goede manier!

"Een kruising tussen 'Predator', 'Mortal Kombat' en 'National Treasure'."

Daar hebben we Nicolas Cage weer! Dit keer neemt onze workaholic het samen met een groep jiujitsu-strijders op tegen boosaardige aliens om de wereld van de ondergang te redden. Check hieronder de bizarre maar tegelijkertijd veelbelovende trailer van de scifi-actiefilm Jiu Jitsu!


Elke zes jaar neemt een groep ervaren jiujitsu-strijders het op tegen een gevaarlijke alien met onze planeet als inleg. Wanneer oorlogsheld Jake Barnes (Alain Moussi) weigert om tegen alien-leider Brax te vechten, staat de toekomst van de mensheid op het spel. Het is aan Wylie (Cage) en zijn jiujitsu-strijders om Jake alsnog klaar te stomen voor dit epische en allesbepalende gevecht.

Cast & crew
De film wordt door IGN omschreven als een kruising tussen Predator, Mortal Kombat en National Treasure. De cast bestaat naast Cage en Moussi uit Frank Grillo, Rick Yune, Marie Avgeropoulos, Juju Chan en Tony Jaa.

Jiu Jitsu is afkomstig van regisseur Dimitri Logothetis, bekend van de actiefilm Kickboxer: Retaliation uit 2018. Hij schreef tevens het scenario, samen met Jim McGrath.

De Nederlandse DVD-releasedatum van de film is 4 december 2020.

NieuwsFilm

meest populair