'The Mandalorian' het volgende onderwerp van een 'Star Wars'-film?

'The Mandalorian' het volgende onderwerp van een 'Star Wars'-film?

Din Djarin en Baby Yoda op het witte doek? Kom maar op!

Over een kleine twee weken debuteert het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+. Nu al wordt er door mensen gedacht over de toekomst van de serie. Komt er een derde seizoen? En als dat er komt, leidt dat uiteindelijk ook tot een film?

De serie is immers grootschalig genoeg om er ook een film van te maken. En het verhaal over Din Djarin en Baby Yoda belooft episch genoeg te worden om dat te rechtvaardigen. Maker Jon Favreau en acteur Pedro Pascal achten het niet eens zo heel onwaarschijnlijk.

Vervagende grenzen
Favreau en Pascal spraken met Variety over de serie en de mogelijkheid voor een film. Een definitief antwoord gaven ze niet, maar beiden bieden fans wel de nodige hoop. "De grenzen vervagen op dit moment," aldus Favreau. "Dingen die je alleen in de bioscoop zag, zie je nu soms ook in streaming. En ik denk dat het ook de andere kant op kan gaan."

Niemand heeft "haast" om Din Djarin in een Star Wars-film te plaatsen. "Maar we staan er wel voor open en vinden het opwindend om te zien waar het verhaal heen kan gaan. DIe flexibiliteit is ook erg fijn, want er zijn geen regels voor ons."

Pedro Pascal ziet het ook helemaal zitten. "Ik vind het werk echt prachtig en zou het mooi vinden als je het ook op het witte doek kan zien. Maar het lijkt zo goed te werken op dit moment en dat wil ik niet verpesten, begrijp je? Ik bedoel, ik geloof wel dat we die uitdaging aan kunnen. En het is niet zo dat deze mensen geen ervaring hebben. Als iemand het kan, kunnen zij het!"

NieuwsFilm

meest populair