Algemeen

'The Mandalorian' het volgende onderwerp van een 'Star Wars'-film?

Din Djarin en Baby Yoda op het witte doek? Kom maar op!

door Jim Pedd om 10:43 in Algemeen
Over een kleine twee weken debuteert het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+. Nu al wordt er door mensen gedacht over de toekomst van de serie. Komt er een derde seizoen? En als dat er komt, leidt dat uiteindelijk ook tot een film?

De serie is immers grootschalig genoeg om er ook een film van te maken. En het verhaal over Din Djarin en Baby Yoda belooft episch genoeg te worden om dat te rechtvaardigen. Maker Jon Favreau en acteur Pedro Pascal achten het niet eens zo heel onwaarschijnlijk.

Vervagende grenzen
Favreau en Pascal spraken met Variety over de serie en de mogelijkheid voor een film. Een definitief antwoord gaven ze niet, maar beiden bieden fans wel de nodige hoop. "De grenzen vervagen op dit moment," aldus Favreau. "Dingen die je alleen in de bioscoop zag, zie je nu soms ook in streaming. En ik denk dat het ook de andere kant op kan gaan."

Niemand heeft "haast" om Din Djarin in een Star Wars-film te plaatsen. "Maar we staan er wel voor open en vinden het opwindend om te zien waar het verhaal heen kan gaan. DIe flexibiliteit is ook erg fijn, want er zijn geen regels voor ons."

Pedro Pascal ziet het ook helemaal zitten. "Ik vind het werk echt prachtig en zou het mooi vinden als je het ook op het witte doek kan zien. Maar het lijkt zo goed te werken op dit moment en dat wil ik niet verpesten, begrijp je? Ik bedoel, ik geloof wel dat we die uitdaging aan kunnen. En het is niet zo dat deze mensen geen ervaring hebben. Als iemand het kan, kunnen zij het!"

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

reporterdavid91

Avatar

Het budget is groot genoeg voor een nieuwe film.

Pascal08

Avatar

Ik vind the Mandalorian zwaar overrated, het is ok maar het is niet van wow wat een leuke afleveringen. Een beetje leeg en hetzelfde van hetzelfde teveel focus op een te saai personage die geen magie of iets bezit.

Hiss

Avatar

^ Hee, niet spotten met baby Yoda!
The Mandalorian is het enige waar de echte Star Wars fan nog blij van wordt in dit Disney-era. Laat me in de waan dat het fantastisch is. En geef toe, na een aantal vullertjes waren de laatste afleveringen wel de moeite waard.

Master Of Films

Avatar

Hiss "The Mandaloriann is het enige waar de echte Star Wars fan nog blij van wordt in dit Disney-era."
Kijk, iemand met verstand. Smiley face

Mando mag dan niet the second coming zijn. Maar in deze Disney-era is idd een stuk beter te behappen dan vele andere meuk wat Disney ons heeft gebracht. Je kan mij niet wijzen dat The Fallout of Skywalker een betere Star Wars product is geworden dan The Mandalorian. En de Solo film van Han Solo was ook een overbodige filler voor een Star Wars film. Fillers voor een TV serie kan je makkelijker door de vingers zien. De enige minpunt van The Mandalorian was het begin van Redemption. Waititi ging iets te ver met de Stormtrooper humor, want dat was niets meer dan een 40 jaar oude reharsh grap.

reporterdavid91

Avatar

Vond de jaren 90 films wel te behappen. de rest niet...

NieuwsFilm

meest populair