Algemeen

Eerste poster nieuwe Disney animatiefilm 'Raya and the Last Dragon'

De trailer verschijnt vandaag!

door Niels van Arkel om 08:32 in Algemeen
Walt Disney Animation heeft dinsdag de eerste officiële poster voor de nieuwe animatiefilm Raya and the Last Dragon vrijgegeven. De poster is hieronder te zien.
De eerste (teaser) trailer is ook aangekondigd: deze verschijnt morgen (woensdag) tijdens Good Morning America. De trailer zie je dan uiteraard ook hier op FilmTotaal.

Cassie Steel
De film gaat over de hoofdpersoon Raya, waarvan de stem wordt ingesproken door Kelly Marie Tran (ja, ja: Rose Tico!). Ze start een zoektocht om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden.

In die zoektocht ontmoet de eenzame krijger de waterdraak Sisu, die in een mens kan veranderen. De stem van Sisu wordt ingesproken door Akwafina (Jumanji: The Next Level).Raya and the Last Dragon staat gepland voor 10 maart 2021.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Dus het draakje van Mulan had andere verplichtingen! Aha!

Rich Art

Avatar

Wat is Vaiana groot geworden he... Fijn dat ze een nieuw avontuur heeft gevonden.

Artificialis

Avatar

De grote vraag: hebben de personages een monolid of is Paladino Casting bij de animatie betrokken geweest? Kelly Marie Tran is ook niet bepaald een publiekstrekker, maar in tegenstelling tot Mulan is dit in ieder geval een origineel project.

NieuwsFilm

meest populair