Het leven is uit 'Sherlock Holmes 3' gezogen

Het leven is uit 'Sherlock Holmes 3' gezogen

Corona zet de derde Sherlock Holmes in de ijskast.

Alweer in 2011 verscheen de tweede en tot op heden voorlopig laatste Sherlock Holmes-film met Robert Downey Jr. als de speurneus en Jude Law als Dr. Watson. Het derde deel werd al eens aangekondigd voor december 2020, maar nu lijken de plannen ook december 2021 niet te gaan halen.

Tijdens de Celebrity Catch Up podcast wordt duidelijk dat de ontwikkelingen rond Sherlock Holmes 3 voorlopig in de ijskast staan. Dexter Fletcher (Rocketman), die Guy Ritchie moet vervangen als regisseur, meldde dat er komende tijd wordt gekeken hoe de crisis zich ontwikkelt.

Filmwereld on-hold
Het lijkt erop dat we langzaam maar zeker in een fase komen waarin grote blockbusters die nog niet in productie zijn genomen voor lange tijd on hold komen te staan. Op dit moment kan niemand zeggen wat de impact voor komende jaren is.

Volgens Fletcher staat de film "momenteel op een laag pitje totdat duidelijk wordt waar de wereld aan toe is." En hiermee wordt aangegeven dat Hollywood in zijn maag zit met de opnameproblemen en de bioscopen die op dit moment weer minder open zijn.

NieuwsFilm

meest populair