3 redelijk bizarre films op Netflix om nú te streamen

3 redelijk bizarre films op Netflix om nú te streamen

Soms zijn films wel heel bizar... Check er drie op Netflix.

Films zijn soms best bizar door bepaalde gebeurtenissen of personages. Hieronder drie tips voor films die toch redelijk bizarre dingen laat zien en zeker de kijkbeurt waard zijn! Of denk jij daar anders over?

Split (2016)

Regie: M. Night Shyamalan | Hoofdrollen: James McAvoy, Anya Taylor-Joy en Betty Buckley | Bekijk hier

Deze film is redelijk bizar te noemen vanwege de krankzinnige, maar ook erg goede rol van McAvoy. Hij speelt een personage met 23 persoonlijkheden en velen daarvan komen tot uiting in dit vervolg op Unbreakable. Hij ontvoert drie tienermeisjes. Ze moeten zien te ontsnappen voordat zijn nieuwste en gevaarlijkste 24e persoonlijkheid het overneemt.



Apostle (2018)

Regie: Gareth Evans | Hoofdrollen: Dan Stevens, Michael Sheen en Lucy Boynton | Bekijk hier

Deze Netflix Original van Gareth Evans (The Raid) weet na een rustiger begin de boel flink bloederig te maken en zorgt ook voor een soms toch ook bizar naargeestige sfeer. In 1905 bindt een vagebond, die op een gevaarlijke missie is om zijn gekidnapte zus te redden, de strijd aan met een sinistere religieuze sekte op een afgelegen eiland.



Uncut Gems (2019)

Regie: Benny Safdie, Josh Safdie | Hoofdrollen: Adam Sandler, Julia Fox en Kevin Garnett | Bekijk hier

In Uncut Gems, bejubeld door de één en gehaat door de ander, laat een Adam Sandler in topvorm zien als een wel erg volhardende gladde juwelier die denkt goud in handen te hebben om daarmee eens en voor altijd af te rekenen met zijn leven vol schulden en gehaast. De film is zo chaotisch dat er bijna een nieuwe genre wordt gecreëerd. Bizar, en gewoon op Netflix!



NieuwsFilm

meest populair