Algemeen

Komt er een tweede 'Frozen'-vervolg?

Disney heeft er nog niets over gezegd.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Disney+ biedt sinds vandaag Once Upon a Snowman aan, een korte film die dient als nieuwste toevoeging aan de Frozen-franchise. De vraag rijst nu natuurlijk of het daarbij blijft, of dat we meer kunnen verwachten.

Vorig jaar kwam Frozen 2 immers uit in de bioscoop. En de film was een groot succes. Een derde film zou dus zomaar eens tot de opties kunnen behoren, maar een bevestiging is er nog niet geweest vanuit Disney. Wel kwam het ter sprake tijdens de virtuele persconferentie over de korte film.

Meer Frozen
"Ik geloof dat we op dit moment vooral heel blij zijn met deze korte film en zijn debuut op Disney+. Maar we krijgen deze vraag echt heel vaak," aldus producent Peter Del Vecho. "Ik bedoel, er is duidelijk een grote passie onder fans voor de verhalen van de zussen en de hele familie."

Maar: "op dit moment richten we ons op andere dingen. Ik ben bezig met Raya and the Last Dragon. [Frozen co-regisseur Jennifer Lee] richt zich op het draaiende houden van de studio. Maar we houden nog steeds van de personages."

De kans lijkt echter groot dat er meer films gaan komen. Once Upon a Snowman vertelt in elk geval het oorsprongsverhaal van de onschuldige sneeuwman Olaf.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

reporterdavid91

Avatar

Sowieso uitbreiding in Frankrijk (deel van de 2 miljard investering van DLP). En wellicht ooit nog een lifeaction remake?

Jeroenevertp

Avatar

Tuurlijk komt er meer ! Dit is een goudmijn !

NieuwsFilm

meest populair