Keert Qui-Gon Jinn terug voor meer 'Star Wars'-films?

Keert Qui-Gon Jinn terug voor meer 'Star Wars'-films?

Is Liam Neeson al eens gevraagd?

Liam Neeson is niet gevraagd om terug te keren naar Star Wars. De acteur was in The Phantom Menace te zien als Qui-Gon Jinn, de leermeester van Obi-Wan Kenobi. Helaas kwam hij om het leven tijdens het gevecht tegen Darth Maul.

Nu Obi-Wan Kenobi terugkeert voor een televisieserie op Disney+, is het de hoop van sommige fans dat zoiets er ook in zit voor Qui-Gon Jinn. De acteur lijkt daar wel voor open te staan, maar is niet benaderd en is er ook niet actief mee bezig.

Niet gevraagd
"Ik heb voor een aantal geanimeerde versies de stem van Qui-Gon Jinn verzorgd," vertelde Neeson. "Ik kan me de namen daarvan niet meer herinneren. Sam Jackson en ik hebben onze Jedi Knights verzorgd daarvoor. Ik geloof dat ik er twee gedaan heb."

Maar: "voor de films ben ik niet benaderd. Ik heb het eerlijk gezegd niet echt gevolgd. Ik weet niet of ze al klaar zijn. Ik hoorde dat ze een film deden rond het personage van Harrison [Ford], Han Solo, en dat daar wat problemen mee waren. Wat denken jullie? Zijn Star Wars-fans er klaar mee?"

Gelukkig was Qui-Gon wel te horen in Star Wars: The Rise of Skywalker, waarin zijn personage samen met andere Jedi Rey aanmoedigde om op te staan en Palpatine voor eens en voor altijd te verslaan. Daarvoor werd geen nieuwe audio gebruikt, maar oud materiaal.

NieuwsFilm

meest populair