Algemeen

Deze coole Finn-actiescène in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' moesten we missen

Dat is pas jammer.

door Jim Pedd om 07:30 in Algemeen
Acteur John Boyega is de afgelopen tijd heel kritisch geweest over Star Wars: The Rise of Skywalker. Wat hem betreft was de rol van zijn personage, Finn, veel te klein in de film. En dat zou anders zijn geweest in Duel of the Fates, het oorspronkelijke plan dat Colin Trevorrow had voor de film.

In een interview met Yahoo Entertainment vertelde Boyega over een grootschalige scène waarin Finn een hele groep Stormtroopers zou bevrijden en met hen in de aanval zou gaan. Fans hebben daar een concept-afbeelding van gezien en vroegen zich af waarom die scène er uiteindelijk niet kwam.

Andere film
"Ik geloof dat Colin Trevorrow dat verhaal zou vertellen," aldus Boyega. "Het beeld van Finn met de blauwe vlag, en dan op de achtergrond AT-ATs met markeringen, en Stormtroopers zonder helm, dat zou echt gestoord zijn geweest, heel gaaf."

"Ik had het gevoel dat het belangrijk was om te vertellen over de ongemakkelijke waarheid. We weten allemaal dat wat deze rollen zo lucratief maakt, de momenten zijn die ze krijgen. Als Captain America niet de momenten krijgt die goed zijn voor zijn representatie en hem cool te maken voor de kijker, denken we niet dat hij cool is. Waarom zouden zwarte personages en zwarte acteurs niet strijden voor soortgelijke representatie?"2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ben een beetje Boyega moe.

Smokeythebandit

Avatar

Ben een beetje Star Wars (kan het zo genoemd worden?) Sequel moe. Denk niet dat ik ze ooit nog een rewatch geef.

NieuwsFilm

meest populair