De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Jouw wekelijkse overzicht van alle nieuwe films op Netflix!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Split (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a.
Kevin, een man met meerdere identiteiten, ontvoert op klaarlichte dag drie tienermeisjes. Het ene moment is hij een kind; het andere een vrouw. Zijn slachtoffers moeten zien te ontsnappen voordat zijn nieuwste en gevaarlijkste persoonlijkheid de controle overneemt: het Beest. Maar aangezien Kevin steeds minder controle over zichzelf heeft, tikt de tijd stevig door.

Rebecca (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Wheatley | Cast: Armie Hammer, Lili James, Kristin Scott Thomas, e.a.
Een pasgetrouwde vrouw verhuist naar het statige landgoed van haar steenrijke man, waar ze te maken krijgt met zijn sinistere huishoudster en de schaduw van zijn overleden vrouw, genaamd Rebecca, die nog overal opduikt in het huis en wiens geschiedenis en dood met mysterie is omhuld.

Aquaman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, e.a.
Arthur Curry, de zoon van Queen Atlanna, konining van Atlantis, en een mens. Als rechtmatige opvolger van de troon van die bijzondere onderwaterwereld moet een oorlog zien te voorkomen tussen de wereld onder water en de bevolking aan vasteland.


En verder onder meer...

Biografie
I,Tonya (2017)

Thriller
Kadaver (2020)

NieuwsFilm

meest populair