Algemeen

Komt de Marvel-film 'Blade' er nog wel?

Weinig voortgang in deze film met Mahershala Ali.

door Bram de Groot om 12:29 in Algemeen
Al sinds 2013 zou Marvel Studios werken aan een film rond het personage Blade dat we rond 2000 al drie gespeeld zagen worden door acteur Wesley Snipes. In 2019 werd een compleet nieuwe film aangekondigd en daarin zou Mahershala Ali de rol van Eric Brooks / Blade moeten gaan spelen.

Sindsdien is het stil rond Blade, een film die naar verluidt onderdeel zou moeten worden van Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe. Ondanks dat menigeen denkt dat de film in 2022 of anders 2023 verschijnt, zou dat zomaar later kunnen worden.

Nog niet eens een schrijver
Volgens The Hollywood Reporter zoek Marvel Studios nog naar een schrijver voor het script. In een artikel over diversiteit achter de schermen, meent THR dat Marvel nog altijd naar een schrijver zoekt die het verhaal van Blade kan vertalen naar het Marvel Cinematic Universe.

De kans is ook aanwezig dat Marvel even aankijkt hoe de coronacrisis zich ontwikkelt. Marvel verplaatste al heel wat verschijningsdatums en bereidt tot eind 2022 films voor te bereiden. Mogelijk volgt er snel meer nieuws rond de Blade-plannen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

In een artikel over diversiteit achter de schermen|||Ze zoeken dus een schrijver die hermafrodiet is, zich heeft laten ombouwen en lesbisch en homofiel tegelijk is. En met een kleurtje niet te vergeten. De tendens moet wel anti blank blijven natuurlijk.

Civilian Supreme

Avatar

Ik hoop het niet, hij lijkt mij totaal niet geschikt. Gewoon Snipes terug!

STYD

Avatar

Komt allemaal goed. Corona zorgt er gewoon voor dat alles wat langer duurt. Is niet anders.

Decepticon

Avatar

Ze kunnen zeker geen donkere schrijver vinden, of in ieder geval niet iemand die met een goed script kan komen.........

Wat Marvel wel te prijzen valt, is dat er altijd bar weinig nieuws naar buiten komt. Want elke zogenaamde film website journalist heeft zogenaamd bronnen binnen elke studio.

Ali is een goed acteur en ik ben benieuwd wat hij kan kwa vechtsporten, want je kunt niet zomaar een acteur voor deze rol van Blade neerzetten. Dat vergt toch wel enige ervaring in een vechtsport.
Maar ik neem aan dat hij al druk in training is voor deze rol.

GreenHornet

Avatar

Rupaul gaat het script schrijven hij is goed in bloed zuigen in Drag Race

Pascal08

Avatar

@Decepticon, tuurlijk kan je dat wel.
Je kan van alles tegenwoordig daarom heb je ook zoveel bagger films/franchises die kapot zijn gemaakt.
Hadden ze maar een beetje de instelling die jij hier plaatst.
Ze hebben van de RE films een leipe kermis attractie gemaakt, van AVP slappe ruk, zelfs Ridley Scott kon zijn eigen vervolgen niet waar maken in de Alien reeks, zes van de negen Star Wars storyline films zijn ruk, Freddy Krueger uit 2010 leek op een complete strontmongool, Star Trek films RUK, Cloverfield Paradox te ziek voor woorden, heb je de laatste Predator gezien toevallig??? Dude..... hadden ze maar een greintje van jou principieel denk/creeër vermogen voor al deze mooie franchises. ;)

NieuwsFilm

meest populair