Komt de Marvel-film 'Blade' er nog wel?

Komt de Marvel-film 'Blade' er nog wel?

Weinig voortgang in deze film met Mahershala Ali.

Al sinds 2013 zou Marvel Studios werken aan een film rond het personage Blade dat we rond 2000 al drie gespeeld zagen worden door acteur Wesley Snipes. In 2019 werd een compleet nieuwe film aangekondigd en daarin zou Mahershala Ali de rol van Eric Brooks / Blade moeten gaan spelen.

Sindsdien is het stil rond Blade, een film die naar verluidt onderdeel zou moeten worden van Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe. Ondanks dat menigeen denkt dat de film in 2022 of anders 2023 verschijnt, zou dat zomaar later kunnen worden.

Nog niet eens een schrijver
Volgens The Hollywood Reporter zoek Marvel Studios nog naar een schrijver voor het script. In een artikel over diversiteit achter de schermen, meent THR dat Marvel nog altijd naar een schrijver zoekt die het verhaal van Blade kan vertalen naar het Marvel Cinematic Universe.

De kans is ook aanwezig dat Marvel even aankijkt hoe de coronacrisis zich ontwikkelt. Marvel verplaatste al heel wat verschijningsdatums en bereidt tot eind 2022 films voor te bereiden. Mogelijk volgt er snel meer nieuws rond de Blade-plannen.

NieuwsFilm

meest populair