'Blade' wordt een duistere Marvel-film die het randje opzoekt

Mahershala Ali vertelt over de film.

Mahershala Ali werd vorige zomer onthuld als de nieuwe Blade. Hij kreeg een film in het Marvel Cinematic Universe, maar sindsdien blijft het opmerkelijk stil rond de film. Gelukkig weten we nu dat er gezocht wordt naar schrijvers.

En acteur Ali vertelde tijdens een interview over de film en wat we kunnen verwachten. "Ik hoorde telkens verhalen over hoe ze probeerden om een remake te maken. En ik vond het gaaf om in dat Marvel-universum te kunnen verblijven. Het doel was voor mij wel altijd dat er een film zou komen," aldus de acteur.

Heel duister
Blade de vampier maakt het natuurlijk niet enorm gemakkelijk voor Marvel om iets te doen. Het MCU is immers bepaald niet duister, terwijl Blade een behoorlijk duistere comic kan zijn. Maar volgens Ali wordt dat randje opgezocht.

"Ik hou ervan dat het duisterder is. Als het aankomt op de toon ook. Hij is wat duisterder dan de rest en ik vond dat wel een goed element dat mij behoorlijk aantrok." Natuurlijk moeten we nu wachten tot er schrijvers gevonden worden voor de film.

NieuwsFilm

meest populair