'Civil War' komt mogelijk nog eens naar het Marvel Cinematic Universe

Nog meer strijd tussen de Avengers?

Het gerucht gaat dat Marvel Studios van plan is om een tweede Civil War-film te maken. Daarvan kregen we er al eentje, maar net als in de comics, zou er zomaar eens een vervolg kunnen komen.

In Captain America: Civil War kregen we te zien dat de strubbelingen over de Sokovia Accords (die activiteiten van superhelden aan banden moesten leggen), overborrelden in een gewelddadig conflict tussen Captain America en Iron Man. Hun teams namen het tegen elkaar op, gedreven door de kwaadaardige Zemo die Tony Stark tegen Bucky Barnes op wist te zetten.

Tweede deel
De film was goed ontvangen en bracht meer dan 1 miljard dollar op aan de box office. Geen wonder dus dat Daniel Richtman nu meldt dat Marvel Studios kijkt naar een vervolg. Civil War II zou een klein decennium na het origineel uitgebracht moeten worden.

In de comics gaat de boel onder meer over een intergalactische invasie, zien we War Machine en She-Hulk om het leven komen, doodt Hawkeye Bruce Banner en wordt Miles Morales gearresteerd voor de geplande moord op Steve Rogers. Mocht de crossover er komen, zal er vermoedelijk heel wat gewijzigd worden.

NieuwsFilm

meest populair