Algemeen

'Civil War' komt mogelijk nog eens naar het Marvel Cinematic Universe

Nog meer strijd tussen de Avengers?

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het gerucht gaat dat Marvel Studios van plan is om een tweede Civil War-film te maken. Daarvan kregen we er al eentje, maar net als in de comics, zou er zomaar eens een vervolg kunnen komen.

In Captain America: Civil War kregen we te zien dat de strubbelingen over de Sokovia Accords (die activiteiten van superhelden aan banden moesten leggen), overborrelden in een gewelddadig conflict tussen Captain America en Iron Man. Hun teams namen het tegen elkaar op, gedreven door de kwaadaardige Zemo die Tony Stark tegen Bucky Barnes op wist te zetten.

Tweede deel
De film was goed ontvangen en bracht meer dan 1 miljard dollar op aan de box office. Geen wonder dus dat Daniel Richtman nu meldt dat Marvel Studios kijkt naar een vervolg. Civil War II zou een klein decennium na het origineel uitgebracht moeten worden.

In de comics gaat de boel onder meer over een intergalactische invasie, zien we War Machine en She-Hulk om het leven komen, doodt Hawkeye Bruce Banner en wordt Miles Morales gearresteerd voor de geplande moord op Steve Rogers. Mocht de crossover er komen, zal er vermoedelijk heel wat gewijzigd worden.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Een redenen waarom dat ik hier vaak niet meer op kom en reageer. Heeft te maken met zo'n artikelen.
Bron van geruchten uit YouTube ben je eigenlijk weinig mee. Ook nu komt de bron van patreon....

Hoverlicious

Avatar

Is een vet verhaal in de stripboeken, maar laten we aub wachten tot we iets meer avengers hebben. Ondanks de eerste CW leuk was, vond ik het jammer dat er maar 10 mensen tegenover elkaar stonden, terwijl in de stripboeken alle superhelden en bad guys betrokken waren. Zelfs de x-men, al speelde zei voor zwitserland in het verhaal.

Daarnaast is CW 2 een strijd tussen team Iron man en team Captain Marvel (van die laatste zullen er een aantal in dit forum heel erg blij mee zijn), terwijl iron man in de MCU dood is.

Master Of Films

Avatar

Alweer Daniel Richtman's Patreon als bron gebruiken. Smiley face

Rutherford

Avatar

Hawkeye doodt Bruce Banner. Dat alleen wil ik zien.

shellghost

Avatar

Civil War II vond ik maar een zwak verhaal in de comics.
Secret Empire kan interessant zijn, en hopelijk gaan ze die lijn oppakken.

centr1no

Avatar

Master Of FIlms "Alweer Daniel Richtman's Patreon als bron gebruiken"
Ze zullen er voor hebben moeten betalen en er zoveel mogelijk uit willen halen.

Master Of Films

Avatar

centr1no "Ze zullen er voor hebben moeten betalen en er zoveel mogelijk uit willen halen."
Zonde van het geld, en vervuiling van de website.

Beyonder

Avatar

Vermoeiend al die suffe geruchten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Civil War II was wel leuk. Maar denk dat ze bij de films dan weer een heleboel nieuwe personages eerst dienen inleiden.
Ik geloof namelijk dat Inhumans een zeer belangrijk deel uitmaakten van deze Civil War.

Decepticon

Avatar

Hoe dom en naïef ben je, als je denkt dat Feige zo snel in herhaling zal gaan vallen met een film verhaal (als Civil War). Dat gaat echt niet gebeuren. Hooguit als ook de X-Men en Fantastic Four een aantal films hebben gehad.

Terranova

Avatar

Cival War II is de reden dat de meeste "normale" comicbook liefhebbers Captain Marvel haten. Dus ben heel erg benieuwd hoe ze dit gaan doen.

Thiver

Avatar

Terranova "Cival War II is de reden dat de meeste "normale" comicbook liefhebbers Captain Marvel haten. Dus ben heel erg benieuwd hoe ze dit gaan doen."

Dan heeft de filmdivisie van Marvel niets te verliezen, toch? De irrationele haat voor Brie Larsons Captain Marvel zit bij bepaalde fans immers bijzonder diep.

NieuwsFilm

meest populair