Humor

Tom Holland verwoest script 'Spider-Man 3'

De acteur maakt weer grapjes over zijn spoiler-verleden.

door Bram de Groot om 22:30 in Humor
Slechts op hoofdlijnen denken we te weten hoe de derde Spider-Man solofilm zal gaan. We krijgen waarschijnlijk het Spider-Verse te zien, we ontmoeten personages uit andere films dan het Marvel Cinematic Universe en er lijkt te worden opgebouwd naar een confrontatie met de Sinister Six.

Alle details staan uiteraard in het script dat op dit moment wordt gebruikt tijdens de opnames die zijn gestart. Ook Tom Holland is uiteraard onderdeel van die opnames en recent arriveerde hij om zijn aandeel op te nemen. In een video liet hij weten hoe het gaat met zijn script.

Script Spider-Man 3 verwoest
Uiteraard met een dikke knipoog liet Holland weten dat hij zijn tablet kapot heeft gemaakt en nu dus niet bij het script kan. Hiermee verwijst hij nog maar weer eens terug naar enkele momenten in het verleden dat hij flinke spoilers vertelde tijdens bijeenkomsten en interviews.


Ook met rollen voor in ieder geval Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) en Jamie Foxx (Max Dillon / Electro) staat Spider-Man 3 van regisseur Jon Watts gepland voor december 2021.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Eddie Singer

Avatar

Scene 1: Spiderman doet zijn masker af.
Scene 2: Spiderman doet zijn masker af.
Scene 3: Spiderman doet zijn masker af.
Slot-scene: Spiderman doet zijn masker op.

NieuwsFilm

meest populair