'Er zijn altijd al mutanten geweest in het MCU'

'Er zijn altijd al mutanten geweest in het MCU'

Geen multiversum dus, maar gewoon een stille introductie.

Marvel Studios gaat op een gegeven moment de X-Men naar zijn Marvel Cinematic Universe brengen. Dat is zeker. We weten nog niet op welke manier, al is het vermoeden dat de mutanten pas in Phase 5 naar het MCU komen.

De speculatie op dit moment is dat Marvel ervoor kiest om de personages via het multiversum te introduceren. Een bijzondere plek is er verder voor Quicksilver en Scarlet Witch, die we al ontmoet hebben en in de comics mutanten zijn. In het MCU mochten ze echter niet zo genoemd worden. Maar nu schijnt dat Marvel gewoon gaat onthullen dat de mutanten er altijd zijn geweest in het MCU.

Mutanten zijn er altijd al
Volgens Mikey Sutton zal dit onthuld worden in de serie WandaVision. "Ik hoor dat Scarlet Witch en haar broer Quicksilver nu mutanten zullen zijn in het MCU, de zoon en dochter van Magneto, die al lange tijd vermist is en nog altijd gevangen is door Hydra op het eiland Krakoa. Naar het schijnt leert Scarlet Witch dit van de heks Agatha Harkness."

De meest krachtige superheld van het MCU zal dus te horen krijgen dat ze niet alleen een mutant is, maar ook waar haar vader is. Waarmee de zaadjes meteen geplant zouden zijn voor een introductie van diezelfde mutant in het MCU. Of het zo is, gaan we dit jaar nog merken, want WandaVision komt in december ergens op Disney+ te staan.

NieuwsFilm

meest populair