Algemeen

Netflix stuurt Adam Sandler de ruimte in

De 'Uncut Gems'-ster gaat in het nieuwe drama 'The Spaceman of Bohemia' spelen.

door Jan-Peter Rook om 08:24 in Algemeen
Adam Sandler maakte al tal van films voor Netflix, zoals de succesvolle komedie Murder Mystery (2019) en de onlangs verschenen Halloween-film Hubie Halloween, en voor hun volgende samenwerking wordt de acteur de ruimte ingestuurd. Hij speelt de hoofdrol in het nieuwe ruimtedrama The Spaceman of Bohemia.

Sandler speelt een astronaut die wordt uitgekozen om op een gevaarlijke missie te gaan. Hij reist af naar de mysterieuze deeltjeswolk Chopra, ergens tussen onze planeet en Venus in. Hier moet hij monsters verzamelen om er zo achter te komen wat Chopra precies is.

Begin der tijden
De astronaut verliest in de ruimte de grip op het leven dat hij op aarde had en richt zich op één bepaalde stem die hem kan helpen zijn weg terug te vinden. Deze blijkt echter afkomstig te zijn van een wezen dat afstamt uit het begin der tijden, die in de schaduwen van zijn schip rondhangt.

The Spaceman of Bohemia wordt geregisseerd door Johan Renck, de man achter de uitstekende HBO-serie Chernobyl. Het scenario van Colby Day is gebaseerd op Jaroslav Kalfars gelijknamige boek uit 2017.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Als we dan toch een conectie kunnen met India en het woordje Spaceman, dan kan je net zo goed Jas Mann erbij halen. We kennen hem beter als Babylon Zoo met het wel bekende nummer Spaceman. De vader van Mann is een Punjabi.

NieuwsFilm

meest populair