Algemeen

Grote slag voor Netflix met 'Concrete Cowboy' met Idris Elba

Opnieuw een grote film naar streaming.

door Bram de Groot om 10:54 in Algemeen
Netflix blijft maar grote titels aankopen en maken. Nu heeft de streamingdienst de wereldwijde rechten aangekocht van een nieuwe film met onder meer Idris Elba. Deze heet Concrete Cowboy en ging eerder dit jaar al in première op een filmfestival.

Concrete Cowboy wordt omschreven als een moderne cowboyfilm - hoe verrassend - en werd geregisseerd door de onbekende naam Ricky Staub. Naast Elba heeft ook Stranger Things-ster Caleb McLaughlin een rol in de film.

Moderne cowboyfilm met Elba en McLaughlin
In Concrete Cowboy ontmoeten we de tiener Cole (McLaughlin) die uit Detroit verhuist naar zijn vervreemde vader Harp (Elba) in Philadelphia. Harp is lid van een Black Horsemanship-gemeenschap en Cole raakt geleidelijk in de stedelijke cowboycultuur betrokken, terwijl zijn band met zijn vader begint te herstellen. Ze krijgen echter te maken met een rijke boer die meer macht wil.

Volgens Deadline heeft Netflix nog geen datum bepaald voor de release online en het lijkt erop dat dit pas in 2021 zal plaatsvinden. Hieronder een eerder verschenen clip.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Topnieuws, blijven kopen Netflix!

Master Of Films

Avatar

Hier kan Apple en Disney nog wel van leren, dat je een streamingsdienst moet blijven vullen. Daar waar de ene blij van wordt van Concrete Cowboy, wordt een ander weer blij van The Kissing Booth deel 3.

Master Of Films

Avatar

Tussen 3 haakjes. Ik heb gehoord dat de Vlaamse bioscopen vanaf vrijdag opnieuw de deuren moeten gaan sluiten.

NieuwsFilm

meest populair