'Avatar 2' bevat een bijzondere onderwaterceremonie

Kate Winslet nam iets heel speciaals uit.

Actrice Kate Winslet heeft nieuwe details onthuld over Avatar 2. Voor de opnames moet ze maar liefst acht minuten haar adem inhouden, en nam ze een ceremonie van de Na'vi onderwater op.

Een recente foto van de film liet zien dat Winslet een soort onderwaterdans uitvoert voor de camera. Tijdens die dans, houdt ze de hele tijd haar adem in, en dat gedurende meerdere minuten. Een bijzondere prestatie, voor een bijzondere scène.

Ceremonie van de Na'vi
Winslet vertelde aan Collider dat ze de scène opnam voor haar personage Ronal. "Ik liep over de bodem van de watertank. Het gaat om een grote ceremonie, waarin ik grote vleugels moest dragen. Dat was best eng. Maar het ding is, als je je adem gedurende zeven minuten in kan houden, word je niet bang. Eerlijk gezegd kon ik heel erg vertrouwen op mijn eigen vermogen om mijn adem zolang in te houden. Op de een of andere manier was ik helemaal niet bang," aldus Winslet.

Dat levert dus een bijzondere foto op, waarin we zien hoe Winslet op de bodem van een tank loopt en inderdaad, een soort vleugels achter zich aan draagt.



NieuwsFilm

meest populair