Algemeen

'Avatar 2' bevat een bijzondere onderwaterceremonie

Kate Winslet nam iets heel speciaals uit.

door Jim Pedd om 21:11 in Algemeen
Actrice Kate Winslet heeft nieuwe details onthuld over Avatar 2. Voor de opnames moet ze maar liefst acht minuten haar adem inhouden, en nam ze een ceremonie van de Na'vi onderwater op.

Een recente foto van de film liet zien dat Winslet een soort onderwaterdans uitvoert voor de camera. Tijdens die dans, houdt ze de hele tijd haar adem in, en dat gedurende meerdere minuten. Een bijzondere prestatie, voor een bijzondere scène.

Ceremonie van de Na'vi
Winslet vertelde aan Collider dat ze de scène opnam voor haar personage Ronal. "Ik liep over de bodem van de watertank. Het gaat om een grote ceremonie, waarin ik grote vleugels moest dragen. Dat was best eng. Maar het ding is, als je je adem gedurende zeven minuten in kan houden, word je niet bang. Eerlijk gezegd kon ik heel erg vertrouwen op mijn eigen vermogen om mijn adem zolang in te houden. Op de een of andere manier was ik helemaal niet bang," aldus Winslet.

Dat levert dus een bijzondere foto op, waarin we zien hoe Winslet op de bodem van een tank loopt en inderdaad, een soort vleugels achter zich aan draagt.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Die hele film is toch cgi? Dit kan dat toch makkelijker? En waarom 8 minuten?

Xenolicker

Avatar

^ Dawgruule > Het grootste deel van de film zal waarschijnlijk inderdaad via computers gemaakt worden maar ze proberen zo veel mogelijk echte data/beweging te 'vangen' als leidraad voor de animatie/CGI om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken. De gemakkelijkste weg is niet altijd de beste. Die 8 minuten is omdat Sigourney Weaver het 7 minuten kon volhouden, en Kate is een echte winslet.

Ang3l

Avatar

"Kate Winslet nam iets heel speciaals uit."

Is dit een google translate of zo?

Pronk47

Avatar

Ja ja sorry hoor maar ik geloof hier niks van 7 minuten en 14 seconden al net zo als die Weaver wat wat was het bijna 8 minuten?
kijk het zal best 1 a 2 minuten zijn maar 7 of 8.

Petergx

Avatar

7 of 8 min je adem inhouden is bijna niet te doen, zeker als je nog moet acteren = bewegen. Denk maar aan Michael Schumacher, na 10 min ben je hersendood wegens zuurstofgebrek. Ben het met een van de voorgaande schrijvers eens:
1 tot 2 minuten lijkt mij logischer.
Lijkt meer op een promo praatje.

SuperRolo2011

Avatar

WHAAAAAAAAAAAAAAA !!

Op de zelfde pagina 2 berichten over het zelfde onderwerp....

Dit verklaard wel heel veel....

NieuwsFilm

meest populair