David Beckham heel wat rijker dankzij lucratieve deal met Netflix

David Beckham heel wat rijker dankzij lucratieve deal met Netflix

De familie Beckham sleept miljoenen binnen, maar dat hebben ze blijkbaar ook nodig...

Streaminggigant Netflix brengt wel vaker films of documentaires uit over bekendheden. Nu is het weer zover en het is goed nieuws voor de voetbalfans: David Beckham is aan de beurt.

De 45-jarige Beckham, die al eerder kleine rollen wist te scoren in films als King Arthur: Legend of the Sword en The Man From U.N.C.L.E., heeft een lucratieve deal gesloten met Netflix. Zij gaan nu een documentaire maken over het leven van de voormalig voetballer. Beckham speelde onder meer voor Real Madrid en Manchester United, maar de film zal zich ook focussen op zijn familie, door onder meer nooit eerder vertoonde beelden vrij te geven van verjaardagen, kerstvieringen en andere familie-aangelegenheden. Ook persoonlijke en exclusieve foto's zullen worden getoond.

Dipje
Wanneer de documentaire op Netflix te zien zal zijn is nog niet duidelijk, maar de deal schijnt wel op een goed moment voor de 'Becks' te komen. Er gaan namelijk al een tijdje geruchten rond dat de beroemde kledinglijn (Victoria's Secret) van David's vrouw, Victoria Beckham, vanwege de coronacrisis meer geld kost dan dat het oplevert. Ze heeft dan ook al meerdere medewerkers moeten ontslaan.

NieuwsFilm

meest populair