Griezelfilm 'Orphan' (2009) krijgt een prequel: 'Orphan: First Kill'

Griezelfilm 'Orphan' (2009) krijgt een prequel: 'Orphan: First Kill'

Vreemd genoeg keert Isabelle Fuhrman, die inmiddels 11 jaar ouder is, terug voor de rol van Esther.

In 2009 verscheen de griezelfilm Orphan, over een stel dat na het verlies van hun kind een negenjarig meisje adopteert dat een stuk minder onschuldig is dan ze lijkt. Er wordt nu gewerkt aan een prequel genaamd Orphan: First Kill, en onder meer Julia Stiles maakt onderdeel uit van de cast.

De prequel zou eerst nog Esther heten, naar de naam van het enge meisje uit de eerste film, maar nu is de titel dus gewijzigd. De actrice die Esther speelde, Isabelle Fuhrman, keert terug voor deze opvolger. Ergens is dit best vreemd, want het gaat om een prequel en Fuhrman is inmiddels elf jaar ouder dan ze in de eerste film was.

Esther
In Orphan: First Kill ontsnapt Leena Klammer uit een psychiatrische inrichting in Estland en reist ze naar Amerika, waar ze zich voordoet als de verdwenen dochter van een rijke familie. Haar nieuwe leven als Esther verloopt echter niet zoals gepland en ze krijgt te maken met een moeder die haar familie koste wat kost zal beschermen.

Jaume Collet-Serra, de regisseur van Orphan, keert niet terug voor de prequel. In plaats daarvan zal William Brent Bell de film gaan maken. Het scenario werd geschreven door David Coggeshall.

NieuwsFilm

meest populair